Magic Flowers Oradea

Discount fix: 10%

Magic Flowers Oradea

Reduceri Magic Flowers Oradea

  • 10 % discount la buchete, aranjamente, plante;

Mai multe detalii despre Magic Flowers Oradea

O floare nu aduce primavara, dar aduce zambetul unei persoane dragi, fie vorba de iubita, sotia sau mama ta.  Magic Flowers Oradea creeaza pentru voi povesti in culori si parfumuri. Acestia considera ca prin suflet va sunt oferite emotii si zambete, iar florile sunt o sursa de energie pozitiva. 

Ce ofera Magic Flowers Oradea? 

  • Cutii magice
  • Aranjamente florale 
  • Buchete cu flori
  • Plante
  • Ocazii speciale 
  • Cadouri
  • Funerare

Buchetul poate fi achizitonat direct de la florarie, in cazul in care iti doresti ca produsul sa fie livrat, acest lucru poate fi realizat, expedirea lui fiind gratuita. Buchetele pot fi realizate dupa bunul tau plac si cu ce flori iti doresti tu si poti adauga diverse cadouri pentru un plus de valoare, cum ar fi: bomboane, ursulet de plus, cutie raffaello sau prosecco.
Dar aceste buchete nu ar fi asa frumoase fara o echipa profesionista care are experienta in acest domeniu si este pregatita special pentru asta. Personalul este format din cei mai buni oameni din aceasta sfera si care sunt cunoscuti pe aceasta piata. 
Pe site-ul nostru poti vedea diverse modele dupa care sa te inspiri, deci nu trebuie sa iti faci griji daca nu ai vreo idee. Tot pt site vei regasi sectiune Blog, unde poti afla mai multe informatii despre acest domeniu.  De asemenea, avem si o pagina de facebook, unde se posteaza regulat din activitatea noastra zilnica sau diverse buchete si cadouri pe care echipa Magic Flowers Oradea le realizeaza zi de zi. 


Magic Flowers Oradea face parte din categoria: Florarii si peisagistica

Adresa Magic Flowers Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate