Laurus Medical

Discount fix: 10%

Laurus Medical

Reduceri Laurus Medical

  • 10% discount la toate serviciile oferite de clinica Laurus Medical Cluj, cu exceptia celor aflate in promotie.

Mai multe detalii despre Laurus Medical

Laurus Medical este clinica medicala care a reusit de-a lungul anilor sa isi castige titlul de lider in tratamentul fara operatie al bolii hemoroidale si a altor afectiuni anorectale. Laurus Medical face parte din categoria Clinici medicale.

In cadrul clinicii noastre au fost tratati cu succes peste 10.000 de pacienti, de catre echipa noastra medicala care are o vasta experienta si pregatire in marile clinici din Europa. Tratamentele sunt personalizate in functie de nevoile si de organismul fiecarui pacient in parte. 

Laurus Medical a adus pe piata medicala din Ardeal tehnologii medicale moderne, doua dintre ele fiind de top la nivel international si anume:

  • Laserul endovenos cu fascicul radial de 360 de grade si cu o lungime mare de unda, abordarea moderna a bolii varicoase MBST 

  • Tratamentul revolutionar bazat pe principiul RMN-ului pentru bolile articulare si osteoporoza.

Misiunea noastra este aceea de a furniza proceduri medicale care sa fie unice datorita inventiilor tehnologice de ultima ora. Datorita acestor servicii, oferim pacientilor nostri costuri mai mici pentru tratamente, dar si efectuarea acestora intr-un timp mai scurt. 

Valori:

Experienta -avand o experienta de peste 17 ani in domeniile de activitate, reusim sa aplicam cele mai eficiente metode de tratament, iar fiecare pacient este tratat cu demnitate, existand respect si echitate pe ambele parti. 

Integritate -monitorizarea continua a tuturor actiunilor noastre, reusind astfel sa acordam o atentie deosebita calitatii actului medical. 

Calitate -ne imbunatatim serviciile medicale datorita aplicarii si folosirii a celor mai bune descoperiri din domeniul medical.

 Obiective 

  • Cresterea notorietatii serviciilor furnizate.

  • Cresterea fidelitatii pacientilor.

  • Dezvoltarea – vedem schimbarile de pe piata ca pe o oportunitate de dezvoltare.

  • Intretinerea unui mediu de formare profesionala performant conform standardelor internationale.

 

Adresa Laurus Medical

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate