IdealMed

Discount pana la: 30%

IdealMed

Reduceri IdealMed

  • 10% discount fix la toate serviciile;

  • 30% la pachete de servicii.

Mai multe detalii despre IdealMed

    Kinetoterapia este una dintre cele mai importante proceduri terapeutice folosite in recuperarea medicala. Kinetoterapia este folosita atat in recuperarea afectiunilor aparatului locomotor cat si in recuperarea afectiunilor neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii.

    Fizioterapia reprezinta o metoda adjuvanta extrem de importanta in tratamentele de recuperare medicala. Fizioterapia include ansamblul aplicatiilor terapeutice avand la baza utilizarea agentilor fizici, dintre care putem aminti curentii electrici sau electroterapia, laserul, undele magnetice, crioterapia, termoterapia. Cele mai des utilizate proceduri de fizioterapie sunt curentii electrici, care se impart in curenti de joasa, medie si inalta frecventa, de asemenea si terapia laser, binecunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatorii.

    Masajul este un termen general pentru actiunea de presare, frecare si manipulare a pielii, muschilor, tendoanelor si ligamentelor. Terapeutii in masaj folosesc, de obicei, mainile si degetele pentru masaj, dar pot utilizat si antebratele, coatele si chiar picioarele.

    Tehnicile de masaj variaza de la tehnici usoare, la cele care presupun presiuni profunde.

In cabinetul IdealMed Oradea veti beneficia de echipament modern si variat pentru a putea efectua numeroase exercitii de gimnastica medicala. Kinetoterapeutii nostri vor alege cele mai bune tehnici pentru a avea rezultatele scontate in cel mai scurt timp. Metodele si tehnicile folosite sunt numeroase (Metoda Kabat, Metoda Bobath, Tehnica Le Metayer, Metoda Margareth Rood, Metoda Phelps, Metoda Brunngstrom, Metoda Frankel, Programul Williams, Metoda McKenzie, Terapia Schroth, Metoda Klapp, Metoda Pilates), adaptate afectiunilor dumneavoastra.

    Programele noastre se adresa tuturor, de la copii pana la varstnici, realizate in urma evaluarilor amanuntite, tinandu-se cont de dezvoltarea neuromotorie, in cazul celor mici, si de starea de sanatate a celor adulti.


    IdealMed face parte din categoria Clinici Medicale. 

Adresa IdealMed

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate