Fibrex

Discount pana la: 20%

Reduceri Fibrex

  • 5% piscine si minipiscine

  • 20% cazi de baie, cadite si cabine de dus, sisteme hidromasaj

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Fibrex

Fibrex este producator de cazi de baie, piscine si cabine de dus. Cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, produsele noastre au ajuns la peste 1 milion de persoane. Fibrex face parte din categoriile Constructii, arhitectura si proiectare si Instalatii electrice si termo-sanitare.

Misiuni si valori

Misiunea noastra este sa producem si sa ne inovam permanent gamele de produse. Asiguram calitatea produselor, astfel ca experienta si satisfacerea clientilor sa fie garantata. Managementul companiei noastre acorda o mare atentie asigurarii unui nivel inalt de specializare a echipelor. Aceasta se face cu ajutorul investitiilor in tehnologii de ultima generatie care pot sa produca la scara larga produse inovative. Cea mai buna cale de a ne satisface clientii este sa fim atenti la detalii, sa folosim materiale de calitate, dar este importanta si comunicarea si suportul tehnic oferit clientilor. 

Produsele Fibrex sunt la mare cautare pentru export. Anii de studii, cursurile in strainatate la renumitii producatori si targurile de specialitate, ne-au ajutat sa reusim sa producem produse competitive. Astfel inovam si ne adaptam la dorintele si cerintele de pe piata. Detinem toate argumentele tehnice si avizele necesare pentru a fabrica si comercializa produsele noastre din portofoliu care sa fie conform normelor UE. 

 

Adresa Fibrex

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate