Esensis - ORADEA

Discount pana la: 10%

  Contact Esensis - ORADEA

 • Persoana de contact

  Alin Harabagiu
 • 0371 401 755

 • comenzi@esensis.ro

Esensis - ORADEA

Reduceri Esensis - ORADEA

 • 5% discount la orice comanda online;

 • 10% discount si transport gratuit pentru comenzi online mai mari de 199 lei;

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • Pentru a beneficia de aceste discounturi aveti nevoie de codurile de acces. Acestea le puteti gasi in newsletterul trimis saptamanal comunitatii Blitz VIP.

Mai multe detalii despre Esensis - ORADEA

Vrei sa fim alaturi de tine la fiecare inghititura de ceai? Ai nimerit in locul potrivit, suntem Esensis si rolul nostru facem sa iti zboare gandurile in cele mai exotice colturi datorita aromelor de ceaiuri. In momentul actual detinem peste 100 de tipuri de ceaiuri si infuzii din diverse locuri de pe glob, astfel poti gusta din fiecare tara si sa le simti obiceiurile si traditiile. Toate ceaiurile noastre sunt impachetate conform unei tehnologii denumite JenFresh pentru a fi siguri ca produsul va ajunge asa cum trebuie. Astfel, ceaiurile sunt ambalate in azot, un gaz incolor, inodor, insipid, de regula intert, diatomic si nemetalic, constituie un procent de 78% din atmosfera Pamantului si este o parte componenta a tuturor tesuturilor vii. Oxigenul este in totalitate din punga, de aceea ceaiul este pastrat proaspat precum era la primele ore de la culegere. 

Acum ca ai aflat mai multe despre noi, sunt cu siguranta siguri ca ti-ar placea sa bei un ceai de la noi. Pentru a putea sa ne vizualizezi produsele, poti intra pe site-ul nostru sa tragi un ochi. Gama noastra include: 

ceaiuri vrac: ceai alb, ceai verde, ceai negru, ceai oolong, ceai rooibos, floare de ceai, matcha

infuzii frac: de fructe, de plante, de radacini, de flori, 

ceai cu gheata: delicious berry, lovers leap, portocale si mere

De asemenea, va oferim si dispozitive speciale pentru preparea ceaiului, precum:

-preparatoare ceai: infuzor tip lingura, infuzor tip grila, strecuratoare ceai, 

-preparare matcha:lingura inox, lingura bambus, matura matcha

-depozitare ceai: cutii si borcane

Ai livrare gratuita daca achizitionezi produse peste 200 de lei si aceasta va ajunge intre 24 si 48 de ore. Pe site-ul nostru, veti gasi mai multe informatii in ceea ce priveste ceaiurile si multe altele. Suntem alaturi de tine pe retelele de socializare: facebook si instragam, deci viziteaza-ne si acolo. 

Esensis.ro face parte din categoria Parteneriate Online.

Adresa Esensis - ORADEA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate