Elmafarm

Discount pana la: 11%

Reduceri Elmafarm

  • 7% reducere din valoare de plata de pe bon la vanzarea libera pentru orice produs cu exceptia produselor care participa la alte reduceri sau nu pot beneficia de reduceri datorita conditiilor comerciale; Medicamentele cu pret mai mare de 300 RON nu participa la reducere. Lista produselor care nu participa la Regulamentul de fidelitate poate fi consultata in punctele de lucru SC ELMAFARM SRL.

Mai multe detalii despre Elmafarm

Elmafarm s-a deschis in toamna anului 2003, avand sediul pe Strada Victor Babes, nr. 35. Elmafarm face parte din categoria Farmacii si magazine naturiste.

Credem cu tarie in ideea "intalnire" Intalnirea dintre oameni, intre pacient si farmacist, dar nu in ultimul rand intalnirea pacientilor intre ei.   

Deviza noastra este "e bine ca ne avem". Scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri siguranta, dar si profesionalismul pe care doar un bun cunoscator al psihologiei umane il poate oferi.

Elmafarm este mai mult decat un lant de farmacii, este un adevarat concept, care a fost bine definit si structurat, astfel incat sa poata aduce o noua abordare a pietei farmaceutice.

In momentul de fata, avem 3 puncte de lucru. Toate acestea fiind amplasate in locatii excelente, in centrul comunitatii din Cluj-Napoca.

Echipa noastra este formata din oameni care sunt dedicati clientului, care sunt aproape de oameni, nu doar profesionisti. Avem cea mai extinsa retea de farmacii din zona rurala.

Va intampinam cu:

  • consultanta
  • consiliere
  • suport
  • interactiune bazata pe caldura
  • profesionalism conventional

Ne-am propus sa fim alaturi de oameni. Ne dorim sa pasim impreuna cu acestia pe un drum al sanatatii, dar si a intelegerii valorilor fundamentale umane. Ne dorim sa fim pentru oameni mai mult decat un loc in care ajung cand au o problema de sanatate, ci un partener de viata. Obiectivul nostru este acela de a identifica nevoile clientilor care ne trec pragul, ci nu doar sa efectuam o vanzare propriu-zisa.

Elmafarm este mai mult decat o invitatie distribuita consumatorilor. Este intalnirea insasi.

Adresa Elmafarm

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate