Elmafarm

Discount pana la: 11%

Reduceri Elmafarm

  • 7% reducere din valoare de plata de pe bon la vanzarea libera pentru orice produs cu exceptia produselor care participa la alte reduceri sau nu pot beneficia de reduceri datorita conditiilor comerciale; Medicamentele cu pret mai mare de 300 RON nu participa la reducere. Lista produselor care nu participa la Regulamentul de fidelitate poate fi consultata in punctele de lucru SC ELMAFARM SRL.

Mai multe detalii despre Elmafarm

Farmacia Elmafarm Cluj-Napoca si-a deschis portile pentru prima data in toamna anului 2003 pe strada Victor Babes nr 35, in zona Spitalului de Oncologie si Neurologie. Astfel, aparea un loc plin de caldura si prietenie, unde gaseai raspuns la orice intrebare legata de tratarea suferintelor si dorinta de a trai o viata cat mai sanatoasa. Astazi, farmacia Elmafarm este prezenta in Cluj Napoca cu 3 puncte de lucru – pe str. Victor Babes nr.35, in Iulius Mall Cluj (la parter, langa Auchan) si, incepand cu toamna lui 2014, in centrul de afaceri The Office BC (la parter, chiar in spatele statiei de autobuz). Toate cele trei locatii se bucura de o amplasare excelenta in centrul comunitatii din Cluj-Napoca. Cele 3 farmacii Elmafarm, dar si site-ul www.elmafarm.ro, va sunt alaturi in fiecare zi si va ofera produse si servicii de asistenta a sanatatii de inalta calitate.

Elmafarm face parte din categoria Farmacii si magazine naturiste.

Adresa Elmafarm

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate