Derma Elite and Laser Clinic

Discount fix: 10%

  Contact Derma Elite and Laser Clinic

 • 0742 900 800

 • office@dermaelite.ro

 • L - V:

  09:00 - 20:00

  S - D:

  Inchis

Derma Elite and Laser Clinic

Reduceri Derma Elite and Laser Clinic

 • 10% reducere la serviciile de remodelare si intretinere corporala si epilare definitiva cu laserul Alexandrite - Gentle Max Pro

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Derma Elite and Laser Clinic

Clinica DermaElite s-a nascut din dorinta de a face o altfel de dermatologie. DermaElite face parte din categoria Clinici medicale.
Dermatologia este o ramura a medicinei in care in ultimii ani s-au facut progrese uriase. Aparitia dispozitivelor extrem de precise si eficiente atat pentru diagnostic, dar si pentru tratament.

Dermatologia vine in ajutorul problemelor estetice si medicale. Deoarece exista multe defecte comune ale pielii care ne distrag atentia de la aspectul nostru si care ne fac constienti de felul in care pielea noastra arata. Optiunile de tratament care se fac sunt non-invazive. 

Misiunea Clinicii DermaElite este de a oferi cele mai moderne, complexe si eficiente tratamente. Acestea se efectueaza cu o tehnologie dermatologica de ultima generatie, care este la cele mai inalte standarde.  

Datorita serviciilor oferite am reusit sa ne situam in categoria celor mai performante clinici de dermatologie din lume.  

 

Adresa Derma Elite and Laser Clinic

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate