DECORAL

Discount fix: 3%

Reduceri DECORAL

  • 3 % discount fix la toate produsele, aplicabil la orice suma a comenzii;

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte.

Mai multe detalii despre DECORAL

Cand spunem - USI DECORAL - Oradea atingem un subiect delicat de 10 ani de experienta in domeniul vanzarii si montarii a usilor de interior si exterior standard si la comanda,ferestre PVC, usi garaj, usi antifoc, usi culisante,u si tip book (carte), usi INVIZIBILE, usi blindate de inalta siguranta clasa 4 sau 5 de spargere, usi rezistente la intemperii.
Acordam consiliere profesionala in privinta alegerii modelelor de usi, dimensiunilor potrivite si a culorilor.
Clientilor nostri le punem la dispozitie 1000 modele de usi pe diferite culori si texturi de material 3D, permanent pe stoc IMPORT ROMANIA, ITALIA, POLONIA, GERMANIA, RUSIA.
Printre serviciile oferite de noi se enumera transportul gratuit in orasul Oradea si contracost (combustibilul consumat) in afara orasului; montaj la pret atractiv si garantie la fiecare usa vanduta si montata de noi.
Oferim 2 ani de garantie pe usile montate de catre Decoral, respectiv 1 an pe montaj. Montajul se desfasoara in cel mai scurt timp, tangent la preferintele clientului. Montajul usilor se efectueaza contra cost (100 LEI usi de interior, 150-200 LEI usi de metal - pentru fiecare usa montata pe un gol de usa), pretul incluzand materialele necesare ale montarii.
INVESTITI IN USILE NOASTRE CU STILUL DUMNEAVOSTRA!
DECORAL face parte din categoria: Amenajari interioare si exterioare

Adresa DECORAL

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate