Crinul Alb

Tarife Preferentiale

Reduceri Crinul Alb

  • Discount 10% la persoanele posesoare de card (nu si insotitorilor) in restaurant si la delivery de luni pana vineri intre orele 09:00 si 16:00;

Mai multe detalii despre Crinul Alb

          Restaurantul Crinul Alb are menirea de a-ti purta simturile intr-un itinerar culinar in care poti savura mancarurile specifice bucatariei mediteraneene, cu accent pe Italia, tara pastelor si a pizzei . Misiunea noastra este sa transformam orice intalnire, fie ca este vorba de o cina in doi, sau o seara de grup, intr-o experienta memorabila. Pregatim totul in cel mai mic detaliu, astfel incat tu sa te simti special de fiecare data cand treci pe la noi. Te asteptam cu un meniu variat cu fructe de mare, paste, pizza italiana, vinuri alese si deserturi delicioase. Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri, dispuse pe 4 nivele, cu o priveliste pitoreasca asupra raului Crisul Repede.
         Ne folosim de experienta de peste 23 de ani pentru a face preparate sanatoase si atragatoare din ingrediente mereu proaspete, pe care sa vi le oferim cu dedicatie. 
         Poti savura mancarurile specifice bucatariei mediteraneene chiar si acasa, datorita serviciului de livrari la domiciliu.
         La Crinul Alb poti organiza si evenimente speciale pentru care poti alege meniuri potrivite tematicii evenimentului si numarului de participanti. Decorul unic, mancarea savuroasa, atmosfera rafinata si serviciile excelente sunt condimentele unei petreceri pe care oaspetii tai nu o vor uita prea curand!

Restaurantul Crinul Alb face parte din categoria Restaurante si bistrouri. 

Adresa Crinul Alb

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate