Coramet

  Contact Coramet

 • 0264 417 075

 • coramet@coramet.ro

 • L - V:

  08:00 - 16:00

  S - D:

  S: 08:00 - 12:00 D: Inchis

Coramet

Compania CORAMET a luat nastere in 1991 si este in continuare o afacere de familie cu capital integral romanesc. In prezent ne desfasuram activitatea prin cele 5 depozite si 38 de magazine. Gama de produse cuprinde: tencuieli decorative, vopsele lavabile, vopsele industriale, vopsele cu efect decorativ, lacuri, emailuri, grunduri, diluanti, accesorii vopsitorie si alte produse complementare pentru constructii. Suntem 150 colegi care realizeaza anual o cifra de afaceri de aproximativ 9 milioane de euro primind an de an certificarea Strongest in Romania. Acceseaza site-ul www.coramet.ro pentru a vedea toate locatiile noastre si gama de vopsele decorative speciale cum ar fi vopsea cu cristale swarovski, vopsea cu efect de piatra naturala, vopsea matasoasa la atingere, vopsea pentru podea, perete si mobilier cu efect de beton si multe altele pe stoc.

Coramet face parte din categoria Constructii, Arhitectura si Proiectare.

Adresa Coramet

Discount
pana la:

10%

Reduceri Coramet

 • 10% pentru vopsele cu efecte decorative speciale;

 • 6% discount la vopsele lavabile albe si colorate de interior si exterior; tencuieli decorative; lacuri pentru lemn de interior si exterior; emailuri decorative pentru lemn, metal, zidarie; vopsele speciale pentru piscina, garaj, conditii agresive de mediu;

 • transport gratuit la comenzi mai mari de 300lei + TVA

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate