COFETARIA FLAVOURS

Discount fix: 7%

    Contact COFETARIA FLAVOURS

  • 0740 245 584

COFETARIA FLAVOURS

Reduceri COFETARIA FLAVOURS

  • 7 % discount fix;

Mai multe detalii despre COFETARIA FLAVOURS

Din cand in cand, fiecare dintre noi are voie sa se infrupte din ceva dulce. Astfel, iti recomandam Patiseria Flavours care este un deliciu culinar cand vine vorba de prajituri. Acestia au prajituri de toate felurile, fie ele pline de ciocolata sau cu frisca. Aici este locul in care visele pot deveni realitate si sa degusti orice prajitura pe care ti-o doresti. 

Fiecare prajitura este realizata cu multa dragoste de echipa noastra formata doar din cofetari de exceptie care au o lunga experienta in prepararea dulciurilor. Chiar sunt recunoscuti pentru prepararea celor mai delicioase prajituri. Pe langa toate acestea si atmosfera este intretinuta de personalul nostru care este gata sa fie la dispozitia ta sa iti ofere o experienta de neuitat. 

Dar si ingredientele sunt importante pentru prepararea acestora, prin urmare acestea sunt achizitonate de la cei mai buni furnizori pentru a fi siguri ca gustul este extraordinar de bun.

 Pentru a afla mai multe lucruri despre noi poti oricand intra pe facebook-ul nostru si sa ne urmaresti activitatea. Acolo vei vedea cateva din prajiturile noastre, dar pentru a vedea de ce suntem in stare fa-ne o vizita cat mai repede. Cu siguranta, echipa noastra te asteapta sa te serveasca si sa iti oferte o experienta culinara nemaipomenita. 

Deci cum se poate descrie Flavours mai exact simplu, savuros, un desert aromat conceput cu pasiune, fiind ca o sarbatoare de primavara.


COFETARIA FLAVOURS face parte din categoria: Restaurante si bistrouri

Adresa COFETARIA FLAVOURS

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate