Coafura canina TOM TOM

Discount fix: 10%

  Contact Coafura canina TOM TOM

 • 0786 887 780

 • coafuracanina.tomtom@gmail.com

 • L - V:

  09:00 - 17:00

  S - D:

  INCHIS

Reduceri Coafura canina TOM TOM

 • 10 % discount la pachetul PREMIUM TOM

Mai multe detalii despre Coafura canina TOM TOM

Iti doresti ca animalutul tau de companie sa se bucure de un rasfat nemaipomenit?


Coafura canina TOM TOM este solutia perfecta pentru tine sau, de fapt, pentru animalul tau de companie! 

Echipa TOM TOM isi doreste sa creeze un cadru special pentru cainele tau pentru a se putea bucura de relaxare totala. De aceea, nu iti face griji, ei dau dovada de mult profesionalism avand in vedere experienta indelungata pe care o detin in acest domeniu. Fiind principala lor specializare, echipa TOM TOM este recunoscuta in orasul Oradea ca prezentandu-se una dintre cele mai bune si cele mai cautate. 


Pe langa echipa profesionista, ei detin si un cabinet care include diverse tehnologii si produse de inalta calitate pentru a fi siguri ca rezultatele sunt pe masura si ca blanita lor este una moale si catifelata.

Speram ca te-am convins si ca le vei trece pragul impreuna cu labutele animalutului tau. Suntem 100% siguri ca acesta se va bucura de un rasfat pe cinste si ca va latra de fericire. Lucru care l-a facut fiecare animalut care i-a vizitat. Tu doar trebuie sa ii lasi pe ei sa isi faca treaba si sa ai incredere! 


Ei te asteapta pe Bulevardul Stefan Cel Mare, numarul 79, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:00. De asemenea, daca iti doresti sa vezi cum au fost tratate animalutele de companie, poti intra pe facebook-ul lor. Acolo te poti inspira din diverse modele de coafuri pe care le poti adapta in functie de animalutul tau. Daca a intrebari referitoare la tot procesul, poti sa le lasi un mesaj pe social media sau sa ii suni! 


Salonul de coafura canica TOM TOM face parte din categoria: Clinici veterinare si dresaj canin

Adresa Coafura canina TOM TOM

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate