Parteneri Blitz VIP din categoria Servicii Mutari din Cluj-Napoca

 • Selecteaza alta categorie

  Reduceri la Servicii mutari

   

  Ai obiecte grele de transportat si nu are cine sa te ajute? Volumul si greutatea lor le fac greu de transportat si mutat? Partenerii Blitz VIP vin in ajutorul tau si iti pun la dispozitie serviciile de mutari mobila si transport obiecte grele. 

   

  Cu cardul Blitz VIP ai reduceri si alte beneficii la 2 servicii mutari din Cluj-Napoca astfel nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta mutarilor. Ai acces la servicii impecabile de mutari. Solutii profesionale de mutare mobilier la cele mai bune preturi. Impachetarea mobilierului si a obiectelor ce urmeaza a fi transportate in folii speciale care sa le protejeze de diferite incidente.

   

  Partenerii Blitz VIP va garanteaza nu numai seriozitate si profesionalism, cat si integritatea si siguranta bunurilor care vor fi transportate. Astfel acum ai o solutie mai ecnomica financiara avand cardul Blitz VIP, dar si al timpului daca alegi sa ii contactezi pe partenerii nostri.

   

  Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

   

  Pentru lista completa de avantaje la firme de Servicii Mutari din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

  Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

  Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

  Accept toate