Clinica Pro Vita

Discount fix: 10%

Clinica Pro Vita

Reduceri Clinica Pro Vita

  • 10% discount la toate serviciile, cu exceptia celor aflate in alte promotii. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Clinica Pro Vita

Infiintata in anul 2002, Clinica Pro Vita este un centru de servicii medicale complexe, la cele mai inalte standarde, unde pacientii sunt tratati cu empatie si respect. Puteti sa beneficiati de o paleta variata de servicii medicale, intr-un spatiu nou si primitor, dotat cu aparatura moderna. La Clinica Pro Vita suntem preocupati de rigoarea stiintifica si de respectul pentru viata. De aceea va stam la dispozitie cu o echipa medicala bine pregatita profesional, dublata de disponibilitatea si amabilitatea intregului personal. La Clinica Pro Vita puteti beneficia de servicii in urmatoarele specialitati medicale: Ginecologie, Urologie, Dermatologie, Endocrinologie, Pediatrie, Cardiologie, Ecografie, Psihologie, Nutritie si dietetica, Kinetoterapie, Cursuri de puericultura.

Clinica Pro Vita face parte din categoria Clinici medicale.

Adresa Clinica Pro Vita

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate