Clarfon Oradea

Discount fix: 15%

Clarfon Oradea

Reduceri Clarfon Oradea

  • 15 % discount la toate serviciile si produsele Clarfon, in orice cabinet din tara.

Mai multe detalii despre Clarfon Oradea

Clarfon si-a inceput activitatea inca din anul 2003 cu scopul de a livra aparate auditive si servicii de calitate catre grupul lor tinta. Inca de la inceputul activitatii, echipa Clarfon a fost plina de entuziasm si incredere, dar si cu multa dorinta de a fi cei mai buni, lucru pe care nu l-ar fi realizat fara suportul partenerilor Unitron si Hansaton.


Sunt constienti de faptul ca informatiile corecte si concrete au o mare valoare pentru clientii lor, mai ales cand vine vorba de o problema atat de delicata asa cum este pierderea auzului. Echipa are o pregatire vasta in acest domeniu, chiar si in clipa de fata aceasta se pregateste in continuu pentru a va indruma catre cele mai bune solutii in alegere unei proteze auditive potrivite. 


Datorita cererii exorbitante, Clarfon detine o retea de peste 40 de cabine la nivel national. Isi doreste sa fie cat mai apropae de clientii sai si sa gaseasca intotdeauna solutii de care acestia au nevoie pentru a depasi problemele de auz. 


Clarfon colaboreaza cu doi producatori de aparate auditive:Hansaton si Unitron, fiind doi membri ai grupului Sonova - lider mondial in solutii de auz. Incepand cu anul 2015, Clarfon este singurul importator si distribuitor ai sistemului de implant cohlear Advanced Bionics.


De asemenea, Clarfon detine cel mai perfomant laborator de productie olive si service de proteze auditive. Anul 2012 este unul important pentru Clarfon, fiind acreditat ISO 9001, iar din anul 2017, firma asigura cel mai performant laborator care ofera servicii de calibrare si mentenanta pentru audiometre. In plus, toate cabinetele sunt acreditate si evaluate de Ministerul Sanatatii si de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. 


Pentru mai multe informatii poti intra pe site-ul lor si sa cunoscti un pic din cultura Clarfon. Daca ai nelamurii ii poti contacta oricand la numarul de telefon  0773 922 764 . 


Clarfon Oradea face parte din categoria: Clinici medicale

Adresa Clarfon Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate