Casa Irlandeza - Irish House

Discount fix: 10%

  Contact Casa Irlandeza - Irish House

 • 0721 474 979

 • L - V:

  09.00 - 21.00

  S - D:

  09.00 - 21.00

Casa Irlandeza - Irish House

Reduceri Casa Irlandeza - Irish House

 • 10% discount la toate produsele;

Mai multe detalii despre Casa Irlandeza - Irish House

Casa Irlandeza este situata in Sanmartin langa Vila Santana la 10 min(mers pe jos)de strandurile din Felix. Pensiunea are 13 camere spatioase oferind 36 locuri de cazare, bucatarie complet utilata, sala de mese pentru 32 de persoane si terasa exterioara (cu 30 locuri) pentru barbeque. 
Spatiul de cazare cuprinde 7 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu 3 paturi si 4 camere tip family, cu 2 paturi de cazare fiecare pat fiind primitor pentru 2 persoane. Preturile pot fi consultate pe www.turistinfo.ro, la sectiunea Casa Irlandeza-Irish House, unde puteti intra in atmosfera locatiei, orientandu-se-va dupa recenziile scrise de cei care ne-au onorat cu vizita lor.

Mangaierea soarelui va poate surprinde intr-un spatiu verde sau pe sezlonguri, citind o carte din biblioteca pentru clienti sau navigand gratuit pe internet. Oferim tichete cu 40% reducere la intrarea din Aqua Parc President, la strandul Apollo, Termal sau International (cu exceptia perioadei 20.12.2017-05.01.2018) si mic dejun la cerere. 

Incurajam plimbarile relaxante, astfel va puteti lasa masina in parcarea supravegheata non-stop sau va puteti stimula potentialul psihic programandu-va la o discutie cu psihologul centrului. 

Acestea ar fi cateva din conditiile ce ne-am dori sa stea la baza petrecerii unui concediu reconfortant si bine-meritat. 

Casa Irlandeza reprezinta marca ospitaliatii irlandeze pe meleaguri ardelenesti, izvorand din dragostea pentru Romania si frumusetile ei!  

Casa Irlandeza face parte din categoria Restaurante si bistrouri. 

Adresa Casa Irlandeza - Irish House

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate