Biotextima - ORADEA

Discount fix: 7%

    Contact Biotextima - ORADEA

  • Persoana de contact

    Szilaghyi Kispista Istvan
  • 0264 414 473

  • contact@saltele-bio.ro

Reduceri Biotextima - ORADEA

  • Discount fix de 7% la saltele; produse din lana; suprasaltele; perne atat in magazinul fizic, cat si pe site-ul http://www.saltele-bio.ro/

  • Pentru a beneficia de acest discount, la comanda pe site, specificati seria de pe spatele cardului Blitz VIP.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Biotextima - ORADEA

Bio-textima si-a inceput activitatea ca fiind o intreprindere familiala care prin calitate, spirit si valori functionale, s-a transformat in unul dintre cei mai cunoscuti distribuitori de saltele bio in cele 15 tari de pe 3 continente. Astfel, pentru a putea sastisface exigentele clientilor, Bio-textima este mereu in cautarea unor materiale cat mai de calitate. Pe langa acest lucru, echipa  este formata din oameni profesionisti care cerceteaza continuu in ceea ce priveste domeniul anatomiei si ergonomiei. De asemenea, aceasta este alaturi de tine pentru a-ti ofera asistenta in alegerea produsului dorit incat sa te satisfaca pe deplin.

Aflandu-se la peste 25 de ani de activitate, Bio-textima livreaza saltele din materiale dintr-o gama exclusivista, cum ar fi: cocos, latex, memory latex, spuma ortopedica la orice dimensiune. Totodata, ofera si produse cat mai sanatoase pentru dormitoare, cum ar fi: paturi de lana, perne ortopedice si suporturi lamelare din lemn.

Daca doresti sa incerci unul din produsele Bio-textima, aceasta sunt disponibile chiar in orasul tau, pe strada Fabricii, nr.9. Alaturi, vei regasi si fabrica de mobila ZETAM Odorhei care iti pune la dispozitie o gama larga de mobilier din lemn masiv. In cazul in care iti doresti sa ii contactezi, Bio-textima sunt la un telefon sau la un mail distanta. Pentru a fi mai aproape de tine si sa fii la curent cu ultimele noutati, Bio-Textima este prezenta si pe facebook: https://www.facebook.com/biotextima/, dar si pe site: http://www.saltele-bio.ro/. Pe site vei putea afla informatii de la experti cu privre la mediul sanatos si climatul de somn sau care este greutatea, constitutia si tinuta corpului ideala in timpul somnului.Daca nu ai acces la unul din magazinele noastre, Bio-textima livreaza dirrect la tine acasa intr-un interval de 2-3 zile.


Bio-textima face parte din una din categoriile: Electronice si electrocasnice, mobilier si decoratiuni.

Adresa Biotextima - ORADEA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate