Bellagio Nails

Discount fix: 10%

    Contact Bellagio Nails

  • 0359 190 989

Reduceri Bellagio Nails

  • 10 % discount fix la servicii;

Mai multe detalii despre Bellagio Nails

Fiecare  are nevoie de un moment de rasfat, de aceea noi, cei de la Bellagio Nails, suntem gata sa vi-l oferim cu cel mai mare drag. Ne place sa credem ca femeia din ziua de astazi se ingrijeste, indiferent daca este o femeie de afaceri de succes sau o femeie cu 2 copii acasa.

Cu totii cunoastem ca unghiile reprezinta cartea de vizita a unei femei, de aceea printre serviciile noastre se afla si  realizarea manichiurii de la aplicarea gelului, la oja simpla sau semipermanenta. Acest lucru se aplica la pedichiura. Suntem atenti si ne dorim ca toate doamnele si domnisoarele sa aiba unghii perfecte, frumoase si sanatoase.

Ne ocupam si de Cosmetica, mai exact de epilarea definitiva, microdermabraziune si LPG facial. Astfel tenul tau se va bucura de un rasfat pe cinste si va arata minuntat, avand o stralucire aparte. 

Nu vrem sa o spunem noi, dar o spun clientii nostri fideli ca oferim cele mai bune servicii de beauty si ca oricine ne-a trecut pragul a fost pe deplin multumit. Pentru acest lucru trebuie sa te convingi chiar tu si sa ne faci o vizita. Iti promitem ca vei avea numai de castigat si ca o sa fii relaxata. 

Pentru mai multe informatii poti intra chiar pe facebook-ul nostru sa vezi review-urile noastre si sa fii alaturi de noi sa vezi ce actvitiati avem zi de zi. Pentru a te bucura de noi trebuie sa faci o programare si sa suni la numarul afisat pe ecran. 


Bellagio Nails face parte din categoria: Servicii de infrumusetare, masaj si SPA

Adresa Bellagio Nails

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate