Badehaus

Discount pana la: 30%

  Contact Badehaus

 • 0756 130 541

 • showroom.cluj@badehaus.ro

 • L - V:

  08:00-18:00 (vara)/ 08:00-17:00 (iarna)

  S - D:

  S: 09:00 - 13:00 D: Inchis

Reduceri Badehaus

 • 30% discount la produsele Geberit; Ideal Standard;

 • 25% discount la prosusele Kludi; Grohe; Uponor;

 • 20% discount la produsele Tece; Vogel and Noot;

 • 15% discount la produsele Kolo; Cersanit; Schell; Heko; Ferro;

 • 5% discount la produsele Bosch.

 • La produsele aflate deja in oferta nu se mai aplica discount.

Mai multe detalii despre Badehaus

Ce am facut in ultimii aproape 20 de ani la Instal Impex? Am invatat! Si ne mandrim cu asta. Si continuam sa invatam in fiecare zi, fara nicio exceptie.


Am invatat ca intr-un domeniu atat de dinamic, ca al instalatiilor, nu e niciodata de ajuns sa fii bun. Trebuie sa fii mereu mai bun decat ceilalti, pentru ca doar astfel poti transforma un business intr-un business de succes. Am pornit de la zero si am adaugat zero-uri la cifra de afaceri, an dupa an.


Multumita seriozitatii cu care ne tratam fiecare partener si vitezei cu care ne onoram fiecare comanda. Am pornit la drum cu cateva masini care abia reuseau sa acopere zona Aradului iar acum ne mandrim cu o flota capabila sa livreze orice, oricarui partener sau distribuitor, in maximum 24 de ore, oriunde in Romania.


Am invatat fiecare angajat ca implicarea si dedicarea, doar daca sunt totale, asa cum le regasesti la noi, pot genera performanta. Fiecare dintre oamenii nostri este foarte important pentru ca pe munca si profesionalismul lor s-a cladit, in ani, renumele Instal Impex.


Am invatat de la fiecare partener si client in parte ca orice comanda, indiferent de valoare, odata asumata, trebuie onorata exact in termenii in care s-a stabilit. Nu a fost tot timpul usor sa facem asta, oricat de punctuali si seriosi am fi, dar, de fiecare data, “ne-a iesit”. Pentru ca ne-am impus-o!
 

Am invatat de la fiecare dintre marile branduri pe care le distribuim, ca importator direct, ca fiecare produs livrat nu trebuie doar sa indeplineasca asteptarile ci sa le si depaseasca, de fiecare data. De aceea am ales sa lucram doar cu nume foarte mari din Europa, adevarate repere in tot ceea ce inseamna instalatii: BOSCH, CERSANIT, ERGOTHERM, FERRO, FRANKE, GEBERIT, GEBO, GROHE, HEKO, HL, IDEAL STANDARD, KAN, KESSEL, KLUDI, KOLO, LIV, MEFA, ROLTECHNIK, SANELA, SANIFLO, SCHELL, TECE, UPONOR, VOGEL & NOOT; si lista poate continua...


Suntem mandri ca in cel putin o treime din casele si baile romanilor, construite in ultimii 20 de ani, se afla cel putin unul dintre produsele sau una dintre solutiile oferite de Instal Impex: instalatii sanitare, termice, de incalzire, de racire, retele de apa, canal, obiecte sanitare pentru bai, echipamente necesare montarii si intretinerii lor.


Am invatat suficient despre instalatii incat sa putem trece si la nivelul urmator, de creatie, nu doar de reprezentare si distributie. Asa a aparut, deloc intamplator, brandul nostru, HEKO, o marca nascuta in Romania si dedicata 100% romanilor. Un brand care s-a impus singur prin calitate si preturi mai mult decat accesibile, intr-o piata ce asteapta mereu mai mult si mereu mai aproape de nevoile si bugetele ei.

Am invatat ca jumatatile de masura sunt din ce in ce mai greu acceptate, astfel incat am devenit capabili sa livram totul, de la proiectare pana la utilare completa.


Am invatat sa transformam o viziune intr-o stare de fapt si o misiune intr-un angajament total!


Acestia suntem noi, INSTAL IMPEX Arad, unul dintre cele mai mari nume pe piata instalatiilor sanitare si termice din Romania.
        

.... si va Multumim, fiecaruia in parte, pentru asta!

Adresa Badehaus

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate