AZHOME

Discount fix: 10%

AZHOME

Reduceri AZHOME

  • 10 % discount fix la toate produsele disponibile la adresa www.azhome.ro care nu fac parte din alte promotii;

  • Pentru a beneficia de reducere, introduceti codul promotional pe care il gasiti in newsletterul trimis comunitatii Blitz VIP.

Mai multe detalii despre AZHOME

Ne-am propus sa fim alaturi de tine in toata aventura decorarii bucatariei tale, sa-ti oferim suport si ghidare pentru a-ti achizitiona cele mai bune piese de mobilier, dar si ustensile de gatit. Noi ne numim AZHOME si noi suntem locul perfect in care sa te deconectezi si sa gasesti totul pentru bucataria ta, de la A la Z!


Cu noi intotdeauna este usor! De ce mai exact? Pentru ca poti cumpara produsele noastre, fiind la un click distanta! Pe site-ul nostru sunt toate produsele disponibile, comanda ajungand in maxim o zi lucratoare de la plasarea acesteia. Comod si la indemana, te uiti, compari, cumperi direct din confortul casutei tale. Doar gandeste-te ca poti evita acele cozi interminabile si poti  salva timp pretios din viata ta. 


Nu trebuie sa iti faci griji daca produsul nu era ceea ce tu ti-ai dorit. Aceasta poate fi schimbat, iar banii vor fi returnati sau vei primi cupoane cadou pentru achitizitiile tale viitoare. Asa-i ca este simplu si usor? Produsele noastre sunt noi si au declaratii de conformitate si beneficiaza de conditii de garantie in acord cu legislatia in vigoare. 


Acum cred ca te-am facut curios, poti intra pe site-ul nostru sa vezi ceea ce noi detinem, suntem siguri ca vei gasi ceva in colectia noastra de produse. Fii la curent cu ultimele noastre noutati si aboneaza-te la newsletter-ul nostru. De asemenea, daca ai nelamuriri sau eventuale intrebari, poti sa ne trimi un mail pe admin@azhome.ro sau sa ne poti suna la numarul afisat.


Echipa noastra te asteapta pe Calea Clujului, 251 unde poti sa vezi cateva prin produsele noastre din mobilier.

Te asteptam cu drag!


AZHOME face parte din categoria: Parteneriate online

Adresa AZHOME

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate