Aerotravel Lufthansa City Center Cluj Napoca

Discount pana la: 9%

  Contact Aerotravel Lufthansa City Center Cluj Napoca

 • Persoana de contact

  -
 • 0264 536 926

 • sebastian.gioarsa@aerotravel.ro

 • L - V:

  09 - 18:30

  S - D:

  Inchis

Aerotravel Lufthansa City Center Cluj Napoca

Reduceri Aerotravel Lufthansa City Center Cluj Napoca

 • Charter insula Skiatos - 5% discount

 • Charter insula Lefkada - 5% discount

 • Charter Cipru - 5% discount

 • Sejururi in destinatii exotice - 5% discount

 • Croaziere - 9% discount

 • Sejururi peste tot in lume - 5% discount

 • City Break - 5% discount

 • Nu se acorda discount la achizitionarea biletelor de avion.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Aerotravel Lufthansa City Center Cluj Napoca

Aerotravel Lufthansa City Center activeaza pe piata din Romania din anul 1998, iar din anul 2000 face parte si din reteaua internationala de agentii de turism Lufthansa City Center. Este parte a unui lant de 600 de agentii de turism deschide in 77 de tari. Aerotravel Lufthansa City Center face parte din categoria Agentii de turism.

Avand o activitate de peste 18 ani, asigura clientilor sai acces la produse si servicii aproape oriunde in lume, la cele mai inalte nivele de calitate. Aerotravel se afla in topul agentiilor de turism din Romania, conform IATA. Se distinge de celelalte agentii prin calitatea serviciilor, dar si a inovatiei aduse in domeniul produselor turistice. Activitatea agentiei se bazeaza pe un portofoliu complet de produse turistice, dedicat atat segmentului de business, dar si pentru cel de leisure. In acest portofoliu sunt incluse si: cazarile hoteliere, ticketing, sejururi in Grecia, croaziere pe toate marile si oceanele lumii, programe MICE si rent-a-car. 

 •  Business Travel

Departamentul dedicat turismului corporate ofera companiilor solutii corporate travel care includ orice tip de produs si serviciu. De la bilete de avion, rezervari la hoteluri atat in tara cat si in strainatate, evenimente, conferinte, team building-uri, rent-a-car pana la servicii VIP.

Datorita serviciilor complete MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events) oferite companiilor de top din Romania, Aerotravel a pus bazele unui parteneriat solid cu acestea, care se concentreaza pe servicii de calitate, incredere si solutii flexibile. 

 • Tour operare 

Cu o experienta de peste 12 ani, tour operatorul, Aerotravel, s-a axat in mod special pe destinatii de vacanta in Grecia, dar si sejururi in tari precum Iordania si Portugalia, cu plecari din Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti. 

Cel mai important partener al MSC Cruises din Romania, Aerotravel, aduce in premiera croaziere cu imbarcare din Portul Constanta in anul 2013. 

 • Turism leisure 

Livreaza servicii la cele mai ridicate standarde, acoperind o zona larga de destinatii turistice precum cele din Europa, America, Asia, dar si Orientul Mijlociu. Aerotravel are un portofoliu complet de produse turistice pe care le pune la dispozitia clientilor, de la cazari la hoteluri, bilete de avion, vacante pe toate continentele, croaziere, city break-uri, dar si servicii de rent-a-car sau bilete la concerte si evenimente. 

Acoperire globala

Standardul inalt pentru serviciile livrate este asigurat datorita parteneriatelor solide pe care Aerotravel le are cu cei mai importanti furnizori internationali de travel.

Fiind membru al retelei internationale Lufthansa City Center care are 630 de agentii de turism in 84 de tari, 7 birouri la nivel national si un numar de peste 100 de angajati, Aerotravel in fiecare an reuseste sa inregistreze o crestere a cifrei de afaceri. 

Misiune: Sa devina una dintre cele mai puternice agentii de turism la nivel regional. Fapt realizabil prin investitia permanenta in tehnologie, dar si in resurse umane, dezvoltarea unui portofoliu complet de servicii, dar si consolidarea parteneriatelor, toate acestea pentru a reusi sa ofere in mod constant maximum de valoare fiecarui Euro cheltuit de catre turisti. 

Viziune: 

1. Compania 

Avand o structura solida, dar si bine gandita, Aerotravel reuseste sa aduca valoare actionarilor si sa creasca profitul de la an la an.

2.Angajati

Fiind motivati constant, angajatii reusesc sa creasca profesional, sa performeze si sa fie ambasadori ai Valorilor Aerotravel.

3.Clienti

Punctul central al afacerii Aerotravel este reprezentat de clientii corporate. Din acest motiv le sunt oferite servicii inalt competitive, dar si la cel mai inalt standart la nivel global. Clientii persoane fizice vor gasi la Aerotravel un consultant de incredere, dar si cu care sa le placa sa lucreze fie ca este contactul direct in cadrul agentiei sau in mod virtual pe site. 

4. Furnizori

Aerotravel este pentru furnizori un partener corect cu care se poate dezvolta si intretine o relatie pe termen lung. 

5. Societate

Pentru ca suntem in continua dezvoltare, acceptam si ne dorim sa primit sfaturi si idei de la clienti. Din acest motiv si in functie de disponibilitatea financiara, dar si a ideilor primite, suntem implicati si in proiecte sociale pe care le comunicam si publicului larg. 

6. Noua generatie

Aerotravel va deveni compania in care isi vor dori absolventii de facultate care cauta o cariera in turism sa lucreze. Pentru aceasta, pe langa numele bun pe care il construim in permanenta, dar si mentinem, suntem implicati si in programe de pregatire a tinerilor specializati in Turism si Servicii.  

 

Adresa Aerotravel Lufthansa City Center Cluj Napoca

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate