Z Tour

  Contact Z Tour

 • Persoana de contact

  Ioana Tulai
 • 0264 592 121

  0722 240 201

 • secretariat@ztour-travel.ro

 • L - V:

  09:00 - 18:00

  S - D:

  Inchis

Z Tour

Agentia de turism Z Tour a fost infiintata in anul 2002, in conformitate cu prevederile Legii 631 / 2001 privind activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice, si in conformitate cu alte legi privind infiintarea si desfasurarea activitatii intreprinderilor mici si mijlocii. Principala activitate a firmei o reprezinta turismul intern si international. Intr-un foarte scurt timp agentia a reusit sa se impuna pe piata prin serviciile de calitate pe care le ofera, prin profesionalismul echipei. Conducerea firmei, a inteles intotdeauna ca Z Tour nu este si nu va fi doar un simplu birou de rezervari de servicii turistice. Personalul agentiei – agentii de turism – sunt consilieri turistici, gata sa ajute clientii cu sfaturi, idei si informatii. Nu s-a evitat niciodata prezentarea corecta a serviciilor care urmau a fi achizitionate – atat avantaje cat si eventuale dezavantaje – relatia cu turistii fiind astfel de lunga durata, bazata pe incredere si respect. Multumirea turistilor este cea mai mare satisfactie a firmei.

Misiunea Z Tour: sa fie intelesi turistii si sa li se ofere serviciile potrivite, la cea mai inalta calitate.
Ca si orice agentie, la inceput de drum, Z Tour a desfasurat activitate specifica agentiilor detailiste – revanzand programele altor tour-operatori. Odata cu dezvoltarea firmei insa, s-au lansat si o serie de programe proprii.

In anul 2006, agentia a fost acreditata de catre Tour Operatorul de renume mondial REWE Touristik – cunoscut prin marcile Dertour, Meier’s Weltreisen si ADAC. Metoda de acreditare a presupus parcurgerea mai multor etape si evaluarea stricta a agentiei, pe perioada anterioara acreditarii. Astfel, s-au parcurs urmatorii pasi:
- analiza financiara a rezultatelor agentiei cu evaluarea performantelor in domeniu;
- monitorizarea foarte stricta a performantelor si evaluarea calitatii serviciilor oferite de catre agentie;
- pe parcursul unui an se analizeaza puterea de vanzare a agentiei;
- dupa ce agentia a fost acceptata pentru a reprezenta marcile tour-operatorului, agentii de turism au fost instruiti de catre personalul din Germania;
- dupa programul de instruire, se implementeaza sistemele informatice necesare comercializarii produselor turistice, se pun la dispozitia agentiei materiale publicitare de prezentare a ofertelor (cataloage, afise si alte obiecte personalizate);
- se trece la comercializarea propriu-zisa a produselor turistice marca Dertour, Meier’s Weltreisen si ADAC.

Dupa doar un an de la acreditare, Z Tour a fost premiata de catre Tour Operatorul German – premiu oferit pentru „Agentia cu cea mai spectaculoasa crestere a volumului de vanzari”. In prezent agentia se incadreaza in clasa de Agenti VIP ai tour-operatorului.
In anul 2007 a urmat acreditarea de catre NUR – Neckermann und Resisen si Thomas Cook, iar in prezent se negociaza cu TUI.
In campania de marketing lansata in anul 2006, agentia a venit pe piata cu un nou concept despre „ceea ce inseamna vacantele” – sloganul firmei este:
„Z TOUR – INTOTDEAUNA LA INALTIME
Z TOUR – MEDICAMENTUL ANTISTRES PENTRU TINE”
Cuvantul „antistres” este aici cuvantul cheie. De ce antistres? Orice om, in momentul in care se gandeste la calatorii, la concediu, se gandeste la relaxare. Iesirea din rutina, ruperea de problemele de zi cu zi, aceste lucruri inseamna „antistres”. Starea psihica se schimba cand ne gandim la concediu. Avem alt tonus, revine optimismul – si toate acestea pot fi atinse, numai daca si serviciile oferite sunt „la inaltime”. Astfel, o vacanta perfecta inseamna – cel mai bun medicament. Iar Z Tour, prin serviciile care le pune la dispozitia turistilor – este „doctorul” lor. Insasi relatia agentie – turist este o relatie de prietenie. Turistul cand intra in birou este vazut mai intai ca „un prieten” si apoi ca un potential cumparator.

Z Tour face parte din Categoria Agentii de turism.

Adresa Z Tour

Discount
pana la:

10%

Reduceri Z Tour

 • 3% la servicii de cazare;

 • 5% din servicii de transfer;

 • 10% din asigurari de calatorie;

 • de la 5 la 10 euro pentru biletele de avion.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate