WTP - Wooden Technic Prodimpex

WTP - Wooden Technic Prodimpex

Cu o traditie de peste 23 de ani in distributia de materiale, echipamente si accesorii de prima clasa pentru industria mobilei si a design-ului interior, Wooden Technic Prodimpex a ajuns in topul firmelor de profil din Romania.

Ne diferentiem fata de competitori prin:

1. Asigurarea celui mai bogat sortiment de PAL, HDF, MDF, blaturi si accesorii pentru mobilier;

2. Introducerea sistematica de produse noi pe piata romaneasca - de regula culori sau accesorii care pot determina noi tendinte (“la moda”) in designul de mobilier;

3. Disponibilitatea pe stoc a celor mai solicitate produse;

4. Asigurarea unor timpi redusi de livrare pentru produsele care trebuie aprovizionate.

Veti descoperi la noi cea mai diversa gama de pal, mdf, blat, cant, abs si accesorii pentru mobila care imbina functionalul cu modernul, sisteme decorative si solutii de asamblare practice cu un design aparte, reunite de la cele mai prestigioase firme din Europa: Egger, Rehau, Hettich, etc.

Program: Luni-Vineri 8:00 - 20:00; Sambata: 09:00 - 13:00 -> doar showroom-ul si depozitul de accesorii din Cluj lucreaza in acest program, in rest depozitul de PAL Cluj este deschis intre orele 8:00-17:00.

Wooden Technic Prodimpex face parte din categoria Amenajari interioare si exterioare si Constructii, arhitectura si proiectare.

 

Adresa WTP - Wooden Technic Prodimpex

Discount
fix:

10%

Reduceri WTP - Wooden Technic Prodimpex

  • 10% discount pentru toate produsele;

  • Discount-ul nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate