WTP - Wooden Technic Prodimpex

Discount fix: 10%

Rating: 4.5

Reduceri WTP - Wooden Technic Prodimpex

  • 10% discount pentru toate produsele;

  • Discount-ul nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre WTP - Wooden Technic Prodimpex

Wooden Technic Prodimpex are o traditie de peste 23 de ani, in distributia materialelor, echipamentelor, dar si a accesoriilor de prima clada pentru industria mobilei si a design-ului interior. Wooden Technic Prodimpex face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Constructii, arhitectura si proiectare.

Wooden Technic Prodimpex a reusit sa ajunga in topul firmelor de profil din Romania, reusind sa se diferentieze de competitori prin:

1. Asigurarea celui mai bogat sortiment de PAL, HDF, MDF, blaturi si accesorii pentru mobilier.

2. Introducerea sistematica de produse noi pe piata romaneasca, astfel incat sa se determine noi tendinte in designul de mobilier. 

3. Disponibilitatea pe stoc a celori mai solicitate produse.

4. Asigurarea unor timpi redusi de livrare pentru produsele care trebuie aprovizionate.

Disponibilitatea:

Principiul de baza al companiei fiind reprezentat de dispnibilitatea stocului optim, dar si de catre deservirea prompta a produselor. Acestea se fac prin cele sase puncte de lucru din Cluj-Napoca, Bucuresti, Arad, Zalau, Bacau si Odorheiu Secuiesc. 

Profesionalism:

La noi veti gasi o echipa de consultanti in vanzari care va stau la dispozitie si care va ajuta sa alegeti produsele potrivite din stocul impresionant pe care il avem. In noi veti intali, un partener de incredere, care este inovator si mereu interesat sa gaseasca cele mai profesioniste solutii, dar si produse de o calitate superioara. 

Program: 

Luni-Vineri 8:00-17:00

Sambata si Duminica INCHIS.

 

 

Adresa WTP - Wooden Technic Prodimpex

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate