We are studio

Discount pana la: 20%

    Contact We are studio

  • Persoana de contact

    Dragos Popa
  • 0735 560 574

  • office.wearestudio@gmail.com

Reduceri We are studio

  • 20% reducere pentru evenimente corporate si reclame comerciale;

  • 40% la pachetul basic pentru nunti;

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre We are studio

We are studio este formata din doi videografi si editori pe nume: Dragos si Tavi care fac videojurnalism. We are studio face parte din categoria Evenimente speciale (nunta, botez).

Ceea ce punem la dispozitia clientilor, este sa surprindem magia celor mai importante momente din viata acestora. Surprindem momentele placute a clientilor nostri intr-un mod natural. Pentru a face asta nu avem un mod anume de a filma, ci ne adaptam la stilul si personalitatea mirilor. Din acest motiv ii sfatuim pe toti miri sa fie cat mai naturali, sa lase toate emotiile si sa se bucure de ziua minunata pe care o au.

Same day edit. Deoarece stim cu totii cat este de pretios timpul pentru noi toti, suntem pregatiti cu tot ce este necesar, astfel incat sa reusim sa predam montajul intregului eveniment chiar in seara nuntii. Iar montajul celor suplimentare intr-un termen de maxim 14 zile.

Instagram pack: Din dorinta de a tine pasul cu noile trenduri am creat aceste intragram pack. Pachetul nostru contine 3 clipuri "Best Moments", cu o durata de 1 minut, iar fiecare clip are o anumita tematica.

Montajul intregului eveniment: Este acela care o sa surprinda toate momentele, detaliile, dar si emotiile pe care le veti simti in acea zi speciala din viata voastra. Ne dorim ca peste ani si ani cand veti revedea montajul creat de noi, sa reusiti sa retraiti fiecare detaliu, fiecare pas, fiecare zambet sau chiar si fiecare lacrima pe care ati trait-o in ziua respectiva. In functie de complexitatea si de modul in care se desfasoara intregul eveniment, montajul poate sa aiba intre 2 si 3 ore. Montajul pe care il facem de tip trailer, este unul "Best Moments". Magia acestui clip este creata astfel incat sa reusiti sa impartasiti cu oricine, acele momente pe care le-ati retrait in timpul nuntii, veti putea face lucrul acesta pe retelele de socializare, dar nu numai. Clipul va avea o durata de aproximativ 3 minute.

Adresa We are studio

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate