Voltaj Academy

Discount fix: 20%

Reduceri Voltaj Academy

 • 20% discount la primul pachet achizitionat;

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Voltaj Academy

 

VOLTAJ Academy este o scoala de vara dedicata celor mici, cu varste de peste 7 ani, care sunt doritori de a petrece o saptamana in preajma unui artist. Voltaj Academy face parte din categoria Activitati recreative si distractive si Educatie si babysitting!

La noi vei invata sa canti cu vocea sau la instrumente, sa dansezi si sa afli lucruri noi si interesante despre muzica, dar nu in ultimul rand sa te distrezi la maxim! 

La scoala de vara fiecare zi este diferita. Ii asteptam pe cei interesati cu diferite activitati artistice. Activitatile constau in curusuri teoretice, dar si practice. Temele sunt diverse, de la canto/ cor, dans, instrument, dar si istoria muzicii. 

Spre finalul cursului de vara, se va organiza un mic spectacol. Fiecare copil va participa la finalul saptamanii la acest spectacol, unde se va ingloba intreaga experienta acumulata.

Canto

La cursurile de canto participarea este individuala si dureaza 50 de minute. Programa pentru canto este flexibila si structurata in functie de nivelul si personalitatea fiecarui cursant. Aici vei avea parte atat de o pregatire tehnica, dar si de notiuni de miscare scenica, atitudine muzicala si tehnica de microfon.

Efectuand exercitii vocale si tehnici de respiratie, ii ajutam pe cei mici si  le cream un mod mai lejer de a canta, dar si protejam corzile vocale si aparatul respirator. La cursurile de canto ii vom ajuta pe copii sa isi dezvolte si o intonatie corecta. 

Profesorul de canto va structura si va propune repertoriul in functie de genul muzical abordat. Astfel impreuna cu profesorul cei mici sa reuseasca sa isi identifice propriul stil muzical. Prin intermediul acestui curs vor fi dezvaluite secretele vietii de scena, dar si cele din spatele scenei. In cadrul workshopurilor gratuite, o sa fie prezent si solistul trupei VOLTAJ, Calin Goia, care ii va sfatui pe participanti. 

Pian 

Participarea la cursuri este individuala si durata sedintei este de 50 de minute. La cursul de pian se parcurg mai multi pasi de invatare: 

 • invatarea pozitiei corecte in fata pianului 

 • notiuni de baza din teoria muzicii 

 • alcatuirea de intervale 

 • acorduri muzicale 

Poti alege sa continui studierea pianului in oricare din genurile muzicale existente. Fie ca doresti sa inveti la un pian clasic sau cum sa folosesti un sintetizator. Notiunile invatate la acest curs te ajuta sa dezvolti o gandire armonica, dar si melodica, primordiale pentru acest instrument. La workshopurile gratuite se vor primi sfaturi si trucuri de la Adrian Cristescu, omul din spatele clapelor trupei VOLTAJ. 

Chitara

La cursurile de chitara se participa individual, fiecare sedinta avand o durata de 50 de minute. Se vor invata notiuni de baza in folosirea chitarii, de la modul de intretinere si reglare in functie de stilul muzical pana la tehnica de abordare. Cu ajutorul acestui curs vei invata cum sa construiesti solo-uri, dar si acorduri in toate pozitiile. Vei invata sa creezi si sa imbunatatesti tonul chitarii, fie ca doresti sa inveti chitara folk, clasica, jazz, rock sau blues.

In cadrul workshopurilor de chitara, va fi prezent si chitaristul trupei VOLTAJ, Gabriel Constantin. 

Bass

Participarea la cursurile de bass este individuala si durata unei sedinte este de 50 de minute. 

In cadrul acestui curs vei invata:

 • pozitia corecta a mainilor pe instrument 

 • notiuni de baza de teoria muzicii si armonizare

 • notiuni de intretinere  si modificarea instrumentului 

In timpul cursului vei invata tehnici speciale pentru fiecare tip de bass, in functie de genul muzical ales. Impreuna cu profesorul cursului, vei fi indrumat inspre alegerea instrumentului potrivit.

La workshopuri o sa fie prezent si basistul trupei VOLTAJ, Vali (Prunus) Ionescu.

Tobe 

Participarea la cursurle de tobe este individuala, iar durata este de 50 de minute. In cadrul acestui curs se va aprofunda intreg domeniul percutiei. 

Vei invata: 

 • notiuni de teoria muzicii 

 • notiuni de ritm 

 • cunoasterea mai multor instrumente de percutie 

 • notiuni de intretinere

 • notiuni de upgradare a setului de tobe 

Impreuna cu profesorul cursului vei alege stilul muzical potrivit personalitatii tale. 

La workshopuri o sa ai posibilitatea de a afla secrete de la cel care loveste toba mare in trupa VOLTAJ, Oliver Sterian. 

Productie muzicala

In cadrul cursurilor de productie muzicala participarea se face in grupe, iar sedintele se practica in studio. 

La cursurile teoretice vei invata: 

 • bazele cunoasterii softurilor specifie 

 • tehnicile de procesare a sunetului 

 • metodele de captare a sunetului in studio, dar si inafara

Cursantii vor participa la sesiuni de inregistrare in studioul Tam-Tam Studio impreuna cu echipa de productie. Astfel vor cunoaste si vor face practica intr-un studio dotat cu  aparatura de ultima generatie. 

 

 

Adresa Voltaj Academy

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate