Victoria Edu

Discount pana la: 14%

  Contact Victoria Edu

 • 0723 555 133

 • cluj@victoriaedu.ro

 • L - V:

  08:00 - 20:30

  S - D:

  S: 08:00 - 18:00 D: Inchis

Reduceri Victoria Edu

 • 7% discount pe perioada anului scolar 15 septembrie - 30 iunie.

 • Discount de 14% pe perioada vacantei de vara 1 iulie-15 septembrie.

 • 14% discount la cursuri dezvoltare personala copii; cursuri intensive limbi straine copii si adulti.

 • Aceste discounturi nu se cumuleaza cu ofertele pe care le face Centrul Victoria Edu Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre Victoria Edu

Victoria Edu Center ofera cursuri de dezvoltare personala pentru copii si cursuri intensive de limbi straine pentru copii si adulti. Victoria Edu Center face parte din categoriile Educatie si babysitting., Librarii si institutii culturale.

Victoria Edu este un catalizator educational care determina imbunatatirea rezultatelor scolare si cresterea increderii de sine, reusind sa fie alaturi de elevi astfel incat acestia sa isi descopere vocatia si sa isi construiasca viitorul. 

Profesorii din cadrul centrului nostru sunt calificati sa predea principalele discipline care se studiaza in gimnaziu si liceu. Acestia sunt special pregatiti pentru a utiliza tehnici de dezvoltare personala si motivationala. 

Metoda Victoria Edu:

Aceasta presupune evaluarea copiilor si elaborarea de programe personalizate de pregatire. Prin intermediul acestora se transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta si mai productiva pentru elev. 

Aceasta metoda presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

 1. Evaluare

 2. Personalizare 

 3. Instruire

 4. Validare proces educatie 

 5. Acestia fiind pasii spre succesul educational. 

Descoperim vocatia -Prin intermediul testelor de aptitudini, interese si valori, vom identifica care sunt domeniile in care copilul poate fi performant. Astfel, acesta va fi stimulat de catre specialistii nostri prin aplicarea metodelor potrivite care sa ii asigure succesul. 

Lucram in echipa: Munca in echipa este importanta, deoarece astfel cream un mediu participativ si colaborativ. Alcatuim echipe de lucru care sa fie echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte, aptitudine si competente. 

Motivam copiii sa invete cu bucurie! Victoriosi prin educatie!

Adresa Victoria Edu

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate