Union Co

Union Co

Union Co, cu o experienta indelungata in domeniu, se ocupa cu comercializarea de echipamente de birotica (copiatoare, faxuri si imprimante), prezentare, sonorizare, audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, epidiascoape), IT, accesorii, piese de schimb, consumabile pentru acestea si asigurarea service-ului in perioada de garantie si post-garantie, activand pe piata de end user din judetele Cluj si judetele limitrofe Clujului. Totodata oferim prin politica preturilor moderate si inglobarea in preturile practicate a tuturor cheltuielilor suplimentare existente, seriozitatea deplina si profesionalismul de care dam dovada. Stocurile de piese de schimb, consumabile si aparate de marime uzuala ne permit satisfacerea in orice moment a oricarei solicitari aparute.

Union Co face parte din categoria Electronice si electrocasnice.

Adresa Union Co

Discount
pana la:

4%

Detalii Discount

  • Discount de 2% la produse IT; produse consumabile; echipamente de birotica (imprimante, faxuri, scannere, multifunctionale); produse birotica,

  • 4% discount la reparatii echipamente de birotica, produse IT, servicii de instalare (instalare sistem de operatie, instalare software)

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.