Trattoria Fiorentina

Discount fix: 20%

Rating: 4.5

  Contact Trattoria Fiorentina

 • 0264 439 418

 • trattoriafiorentinacj@gmail.com

 • L - V:

  12:00 - 23:00

  S - D:

  S: 12:00 - 23:00 D: 16:00 - 23:00

Reduceri Trattoria Fiorentina

 • Discount fix de 20% la toate produsele, exceptie zilele de 8 Martie si 14 Februarie.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Trattoria Fiorentina

Parca ti s-a facut dor de meleagurile italienesti, dar sa nu mai spunem de bucataria lor delicioasa? Eii, bine atunci neaparat trebuie sa tragi cat mai repede o fuga pe la noi, la Trattoria Fiorentina,  sa gusti din preparatele noastre delicioase facute exact dupa retetele traditionale italienesti. 

Pentru a pastra prospetimea gustului italinesc si savoarea specifica folosim doar ingrediente proaspat aduse din toate colturile Italiei. Dar nu doar asta ne ajuta, ci si bucatarii nostri care au o experienta vasta in artele gatitului si isi dau toata silinta sa iti ofere gustul autentic. De asemenea, personalul este aici pentru a fi la dispozitia ta si sa iti fie alaturi pe tot parcursul experientei tale culinare. 


Nu iti face griji in legatura cu meniul nostru! Acesta este unul destul de variat si cuprinde toata preparatele culinare specifice, cum ar fi: pastele de casa pe care trebuie neaparat sa le incerci, peste, fructe de mare, pizza si multe multe altele. 

Speram ca ti-am facut pofta si ca ai sa vii cat ai clipi pana la mica noastra Italie. Noi te asteptam cu drag la locatia noastra din centrul vechi, pe strada Paul Chinezu, nr.2.

Suntem la dispozitia ta in fiecare zi:

De luni pana vineri in intervalul orar 12:00 - 23:00.

Sambata 12:00-23:00.

Duminica 16:00 - 23:00.

Daca vrei sa fii mai aproape de noi, tot ce trebuie sa faci este sa fii cu ochii pe noi pe facebook. Acolo vom posta ultimele noutati cu privire la activitatile noastre zilnice.


Trattoria Fiorentina face parte din categoria Restaurante si bistrouri. 


Adresa Trattoria Fiorentina

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate