The Box - Barbell Box

Discount fix: 10%

  Contact The Box - Barbell Box

 • Persoana de contact

  Dan Mocan
 • 0770 520 655

 • info@theboxbarbellclub.com

 • L - V:

  L-V: 06:00 - 21:00;

  S - D:

  S-D: 09:00 - 15:00

The Box - Barbell Box

Reduceri The Box - Barbell Box

 • 10% discount la toate abonamentele;

 • Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre The Box - Barbell Box

Nu conteaza varsta sau cat de incarcat este programul tau, este important ca tu sa te mentii sanatos mereu. Noi, cei de la The Box - Barbell Box, ne dorim sa traiesti un stil de viata sanatos si sa arati bine in acelasi timp. Stim ca pare complicat, dar nimic nu este imposibil. 

Obiectivul nostru este sa iti schimbi stilul de viata in unul sanatos, iar noi vom reusi acest lucru doar daca tu ai motivatia necesara. Echipa noastra este formata doar din oameni profesionisti care iti sunt alaturi pe tot parcursul antrenamentului pentru a fi siguri ca iti vei executa corect exercitiile.De asemenea, vei fi incojurat de oameni care vor sa te autodepasesti si sa te motiveze pentru o trece peste orice greutate. Detinem o sala special amenajata cu toate necesitatile. Pentru a vedea cum este la noi, iti propunem o clasa gratuita, desi suntem siguri ca ai sa ne placi cu siguranta. 

Pe site-ul nostru vei regasi mai multe informatii despre noi, inclusiv o lista de preturi, dar si programul nostru. Ne dorim sa te si relaxezi, astfel incat iti punem la dispozitie sedinte de masaj. Blogul l-am creat special pentru tine pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de sport, cum ar fi:”cardio inainte sau dupa forta?” sau sa afli despre respiratie si performanta si multe altele. 

De regula, organizam evenimente externe pentru ca ne dorim din ce in ce mai mult ca oamenii sa fie constienti de avantajele unei vieti sanatoase. Fii cu ochii pe noi pentru ca o sa iti dam de stire cum oragnizam un eveniment. Dar pentru a putea afla trebuie sa ne urmaresti pe retelele de socializare: facebook si instagram. 

The Box - Barbell Box face parte din categoria Sali de sport.

Adresa The Box - Barbell Box

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate