Targul De Craciun

  Contact Targul De Craciun

 • Persoana de contact

  Mihai Oprean
 • 0753.638.006

 • marketing@bigtime-production.com

 • L - V:

  11:00 - 22:00

  S - D:

  11:00 - 22:00

Targul De Craciun

Anul acesta, Targul de Craciun din Cluj-Napoca isi va deschide portile in data de 23 noiembrie, sub tema „Uneste oamenii, reuneste familionul”. Pastrand acelasi format jucaus si plin de viata, organizatorii ne invita sa ne adunam impreuna cu tot familionul in Piata Unirii din Cluj-Napoca.

Uneste oamenii, reuneste familionul - Daca anul trecut creatorii targului ne reaminteau ca sarbatorile de iarna sunt, practic, sarbatorile familionului (oricat de divers si de extins ar fi acest familion), in acest an, urmeaza sa ne petrecem mai bine de 5 saptamani ocrotiti de ideea de IMPREUNA. Tematica propusa pentru 2018, in acord cu privilegiul Centenarului pe care o Romanie intreaga il celebreaza in acest an, ne invita sa privim ALATURAREA, UNIREA, “IMPREUNA”, cel putin dintr-o noua perspectiva: o unire inteleasa nu ca stabilire a unor noi granite (fie ele chiar si geografice), ci dimpotriva, ca renuntare la ele, invitand astfel oamenii spre intalnire, contopire si simbioza inerenta in experimentarea relatiei cu celalalt, cu “altul meu”.

Suntem invitati, asadar, sa exploram ideea de centenar din perspectiva unirii oamenilor in ansamblul diversitatii culturale pe care Clujul o gazduieste. Suntem invitati sa descoperim radacinile care pulseaza in inimile locuitorilor, sa pornim conversatii despre multiculturalism si despre modul in care sarbatorile de iarna pot fi celebrate intr-un spirit de comuniune si respect pentru diversele nationalitati care convietuiesc in Cluj.

Printre noutatile targului de anul acesta se numara: casute noi cu cadouri si bunatati, un program antrenant presarat cu activitati multiculturale, o saptamana dedicata vizionarii filmelor, un radio al Targului de Craciun, o saptamana culinara cu activitati specifice si multe alte surprize, care vor fi dezvaluite pe parcurs.

Saptamani tematice

Incepand cu anul acesta, pentru fiecare saptamana din cele cinci in care Targul de Craciun va fi deschis, organizatorii au stabilit cate o tematica dedicata.

Astfel, in prima saptamana, ne vor incanta diverse activitati muzicale, in ce-a de-a doua, il vom astepta, alaturi de copilasi, pe Mos Craciun, in cea de-a treia, vom vorbi despre zona culinara, in cea de-a patra, vom pregati cadouri pentru cei dragi, iar in ultima saptamana, ne vom juca si ne vom uita impreuna la filme.

Targul de Craciun 2018 este organizat de Big Time Production si Club Arena.

Evenimentul este organizat in colaborare cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

Adresa Targul De Craciun

Discount
fix:

20%

Reduceri Targul De Craciun

 • 20% discount acces patinoar, adulti si copii

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate