Discount fix:

30%
timp

Au mai ramas 4 zile

Singurul miros pe care-l simti in masina e cel de aer curat si proaspat. Chiar si cu clima pornita.
 
Ce face ca Ozonizarea sa fie cea mai buna metoda de igienizare clima si habitaclu auto din lume? Nu e nici un miracol, e doar puterea ozonului de a dezinfecta in detaliu pana si cele mici mai ascunse locasuri din masina.

1. Odata pornit procesul, ozonul distruge toate virusurile, bacteriile, alergenii si microorganismele din masina (clima si habitaclu).

2. In doar 30 minute elimina toate mirosurile neplacute din masina cauzate de: bacteriile din clima, transpiratie, animale, mancare, tutun.
Dupa ozonificare vei simti doar aer curat si proaspat. Asta fara folosirea vreunui agent chimic.

3. Este dezinfectantul suprem, pentru ca desi este de 50 de ori mai rapid si de 3000 de ori mai eficient decat clorul, nu provoaca iritatii si alergii ale ochilor si cailor respiratorii.

4. Echipa noastra se asigura si verifica de doua ori ca igienizarea se efectueaza complet si ca ozonul se transforma in oxigen inainte sa-ti predea masina.

5. Sanatatea ta si a membrilor familiei tale va fi protejata si in masina, astfel incat sa nu-ti mai fie teama sa pornesti clima.

6. Datorita generatorului nostru de ozon, nu-ti consumam combustibil pe parcursul igienizarii, pentru ca nu pornim motorul.

7. In timpul igienizarii membrii echipei noastre au grija si de bateria masinii tale.

Pentru asta, folosim curentul nostru pentru generator (nu cuplam nimic la bricheta masinii).

Mai mult, inainte de pornirea generatorului de ozon, cuplam redresorul la bateria masinii, ca sa ne asiguram ca nu vei pierde nici un pic de curent in timpul ozonificarii.

Asta pentru ca pornim clima auto pe tot parcursul ozonizarii.

Daca vrei sa scapi de mirosurile neplacute din masina, de bacterii, virusuri, alergeni si microorganisme, vino la igienizare cu ozon.

Iti amintesc faptul ca ozonul distruge toate bacteriile, inlatura mirosul, igienizeaza total si complet clima si habitaclul masinii si rezultatul dureaza cca 6 luni.

Garantie pe Calitate 30 de Zile: Daca revine mirosul la clima, iti Refacem Igienizarea Gratuit!

Oferta valabilă doar în luna Februarie 2021!

Mai multe detalii, AICI!

 

  • slider

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate