T GYM

Discount pana la: 40%

  Contact T GYM

 • 0752 925 031

 • L - V:

  08:00 - 22:00

  S - D:

  S: 10:00 - 16:00; D: Inchis

T GYM

Reduceri T GYM

 • 10% discount la superfit;

 • 15% discount la personal training;

 • 25% discount la pilates;

 • 40% discount la yoga.

Mai multe detalii despre T GYM

T Gym se afla in Cluj Napoca inca din anul 2014, care este o locatie inedita, in stil underground, care are un vibe propriu si ofera un concept cu totul diferit fata de concurentii de pe piata. 

Cum a inceput povestea T Gym? ’’Ne-am dorit sa cream conceptul de familie si sa oferim clientilor spiritul unei comunitati bine inchegate. Consideram ca dupa cinci ani am reusit sa ramanem in inima clientilor nostri chiar daca au fost pnetru putin timp alaturi de noi. Ne dorim in continuare sa ajutam lumea sa faca miscare cu zambetul pe buze.”

Poate te intrebi de ce ai alege T Gym? Dedicarea, profesionalismul si gandirea “out of the box” sunt calitati ce ne recomanda pentru a fi noi cei care iti schimbam stilul de viata. 

Alaturi de noi, vei avea parte de antrenamente special create pentru tine in functie de nevoile tale. T Gym ofera urmatorele servicii:

-Personal Training

-Open Gym 

-Program de remodelare Super Body

-Clase de grup in fiecare sambata 

-Super Kids, clase pentru copii care au loc sambata

In ceea ce priveste programul de personal training, acesta iti va realiza un program special in functie de dorintele tale: sa slabesti, sa pui masa musculara, sa te mentii sau sa ai o forma fizica de invidiat. Acesta iti va monitoriza, incotinuu. activitatea, te va ajuta sa iti dozezi efortul in timpul antrenamentului, dar cel mai important lucru: te va motiva sa iti indeplinesti obiectivele. 

De asemenea, pe langa serviciile oferite, T Gym a creat un program special de remodelare corporala care consta in doua antrenamente pe saptamana, pe o perioada de 8 saptamani si detine un plan de nutritie personalizat. Ce beneficii vei obtine in urma participarii la Super Body?

-alta compozitie corporala 

-procentul tau de grasime va scadea considerabil 

-te vei tonifia 

-iti va creste masa musculara

-postura ta se va imbunatati

-conditia ta fizica se va imbunatati 

-exercitiile vor fi efectuate corect si in siguranta

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre T Gym, poti oricand sa le accesezi site-ul sau sa fii mai aproape de ei cu ajutorul retelelor de socializare. 

T GYM face parte din categoria Sali de Sport.

Adresa T GYM

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate