Synevo

Synevo

In Romania suntem o retea de 15 laboratoare si 55 de centre de recoltare, iar paleta noastra de investigatii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator (de rutina si diagnostic avansat), din specialitatile: hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie, histopatologie si teste de genetica. Sanatatea este nepretuita si ne dam seama de acest lucru abia cand nu o mai avem. De aceea, PREVENTIA este un aspect important in viata de zi cu zi. Profita de reducerea de 30% la profilele selectate si afla daca esti bine. Vino in receptiile Synevo Cluj cu cardul Blitz Vip si ai 30% discount pentru profilele din campania de preventie.

Synevo face parte din categoria Clinici medicale.

Adresa Synevo

Discount
fix:

10%

Reduceri Synevo

  • 10% discount la analizele care sunt lucrate in tara

  • Discountul se ofera la toate punctele de recoltare din Cluj-Napoca: Laborator Synevo str Republicii 34-36 in incinta Institutului Oncologic Punct recoltare Manastur Str. Primaverii, Nr. 8 Punct recoltare Motilor Str. Motilor, Nr. 9 Punct recoltare Marasti, str Aurel Vlaicu Nr 1

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate