Syndicate bar

Discount fix: 15%

Rating: 5.0

  Contact Syndicate bar

 • 0751 193 597

 • L - V:

  L-V: 10:00-01:00

  S - D:

  S-D: 10:00-01:00

Reduceri Syndicate bar

 • Posesorii cardului Blitz VIP vor beneficia de 15% reducere la toate produsele din meniul de preparate si bauturi al Syndicate Bar and Lounge;

 • Posesorii cardului BLITZ VIP vor beneficia de 10% reducere din pretul meniului pentru evenimentele aniversare sarbatorite in Syndicate Bar and Lounge;

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Syndicate bar

Syndicate Bar este locul in care va puteti bucura de un cocktail creat dupa retetele din anii '20-'30, acompaniat fiind de ritmurile muzicii jazz care ruleaza live, astfel incat sa va relaxati. Syndicate Bar face parte din categoriile Restaurante si bistrouri si Ceainarii, cafenele, vinoteci.

Te invitam sa iti iei prietenii, persoana iubita sau partenerii de afaceri si sa va bucurati impreuna de o seara in oras. Va promitem un lucru: la noi veti regasi un pic de suflet in tot ceea ce facem si va oferim. Funk si stilul clasic, evenimente sau cocktail-uri cu care va asteptam. 

Va asteptam la locatia noastra din cadrul hotelului DoubleTree by Hilton Cluj -City Plaza, intr-un cadru privat, intim si cu un design aparte. Acesta este inspirat din perioada prohibitiei. Fie ca doriti un eveniment privat sau o seara linistita alaturi de prieteni, localul nostru este alegerea potrivita. 

 

 

Adresa Syndicate bar

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate