Sunkiss

Discount pana la: 10%

  Contact Sunkiss

 • 0735 874 661

 • office@sunkiss.ro

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Reduceri Sunkiss

 • 5% discount la tariful standard al minutului de solar;

 • 5% discount la sedinta de bronzare organica;

 • 10% discount la lotiunile pentru solar, de hidratare (Tan Extender) si la lotiunile cu factor de protectie solara;

 • 8 minute cadou - la achizitionarea unui abonament basic;

 • 10 minute cadou - la achizitionarea abonamentului cosmetic;

 • 15 minute cadou - la achizitionarea unui abonament intensiv.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Sunkiss

Ne place foarte tare sa primim oaspeti in studiourile de bronzare situate in cele doua centre comerciale ale Clujului: Iulius Mall si Vivo! Ii poftim la noi in saloane, ii lasam cateva clipe sa isi traga sufletul, timp in care le oferim cateva reviste, hidratare pentru un corp si o piele sanatoasa, o bomboana dulce si sfaturi despre bronzare. Apoi incepem adevaratul rasfat: echipament performant de bronzare si un personal vesel si profesionist, instruit sa te indrume la fiecare pas pentru obtinerea unui bronz frumos si sanatos.

Echipa Sunkiss este instruita permanent pentru ca oaspetii nostri sa fie consiliati la cel mai inalt nivel. Este vorba despre cursuri sustinute de catre Institutul national de sanatate publica, cursuri de igiena, cursuri sustinute de catre Australian Gold, furnizorii nostri de lotiuni pentru solar si de catre Cosmedico, cei care ne asigura de foarte multi ani tuburile UV. Pentru ca sfaturile oferite sa fie cat mai adaptate tipului de piele al fiecarui client, ne mandrim cu o colaborare indelungata cu medici dermatologi. In plus, bronzul poate fi mai alert si insotit de buna dispozitie utilizand aparatul nostru Ultrashape cu 7 programe diferite: anticel + UV, slimming + UV, gym+ UV, doar anticel, doar slimming, doar gym, doar bronzare.

In saloanele Sunkiss ne asiguram ca bronzul obtinut sa fie unul sanatos. Pentru aceasta, determinam gratuit sensibilitatea pielii tale la expunere la ultraviolete folosind aparatul Skin Control si oferim clientilor nostri avantajul de a se expune in timpul sedintei de bronzare la tuburi medicale, mult mai protective cu pielea.

Clientii nostri pot opta si pentru varianta bronzului organic.

Bronzarea organica implica aplicarea unui ingredient activ – DHA pe pielea ta folosind un aparat profesional de pulverizare prin presiune joasa. DHA este un zahar incolor. Acest tip de bronzare este rapid si de cele mai multe ori utilizat pentru a arata spectaculos in cadrul unui eveniment, sau de catre persoanele care nu se pot expune la ultraviolete.

Pentru un bronz spectaculos si pentru o piele radianta SunKiss recomanda exclusiv produse profesionale din gama de lux Australian Gold. Produsele sunt in topul cosmeticelor pentru solar, avand cel mai inalt nivel de ingrijire/ hidratare/ hranire a pielii si de intensificare a culorii. Lotiunile Australian Gold au la baza extracte naturale si inovative, conducand spre un bronz cosmetic de invidiat si un aspect sanatos al pielii.

BRONZ FRUMOS SI SANATOS!

Echipa Sunkiss

Sunkiss face parte din categoria Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Sunkiss

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate