StudION

Discount fix: 20%

Reduceri StudION

  • 20% discount

Mai multe detalii despre StudION

Noi suntem StudION, doi fotografi talentati si dedicati, spunem noi, care isi impartasesc aceleasi pasiuni, cum ar fi: fotografia, muzica, cafeaua. Ne dorim sa ne cunoasteti mai bine, de aceea va marturisim ca suntem si parinti si artisti vizuali. Ne place sa realizam portrete simple, naturale, care pun subiectul efectiv in valoare fie in studio, fie in natura, mediu urban sau chiar in locatia ta. Ne dedicam intru totul momentelor, amintirilor si ale familiei, dar si evenimentelor sau produselor din compania pe care tu o reprezinti.

Suntem pe piata clujeana inca din anul 2012 si de fiecare ne dorim sa atingem perfectiunea si sa oferim servicii de calitate, dar mai ales sa surprindem momente calde, irepetabile, in culori splendide. Noi spunem ca fiecare fotografie descrie cate o emotie sau o traire intensa care ne motiveaza si inspira sa imbratisam viitorul cu putere si atitudine autentica. 

Pentru noi fotografia este o arta ce arata extraordinarul dintr-un suflet sau dintr-un loc obisnuit. Prin urmare noi te asteptam la studio-ul nostru, pozitionat in centru vechi al orasului, aparut pe malurile raului Somesul Mic. Acesta pastreaza amintirea perioadei demult apusa, cea interbelica, si este  unul dintre cele mai faine facilitati pentru a te simti bine la noi. 

Detinem o colectie de tinute si accesorii create special pentru studioul nostru pentru a da nastere personalitatii si spiritului tau. Nu mai sta pe ganduri, daca vrei sa surprinzi vreun eveniment din viata ta sau sa pozezi intr-un anume fel, apeleaza cu incredere la noi. Noi iti vom fi alaturi pe tot parcursul acestei experiente a tale si te vom ghida in acest sens.

Fa-ti o programare pe la noi, mai multe detalii le vei gasi pe site-ul nostru, dar si pareri ale oamenilor care ne-au trecut pragul.  Suntem activi pe facebook, instagram si youtube unde vrem sa te tinem aproape de noi.

Fotografia Este O Arta Aratam Extraordinarul Dintr-un Suflet Sau Intr-un Loc Obisnuit.


StudION face parte din categoriaPoze si cadouri personalizate si Foto si Video.

Adresa StudION

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate