Studio Maison

Discount pana la: 20%

Reduceri Studio Maison

  • 10% discount pentru orice produs(ceramica);

  • 20% la produsele de catalog care nu fac parte din promotile din magazin;

  • *Reducerile nu se cumuleaza si se aplica doar la ceramica, in limita stocurilor disponibile.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Studio Maison

 Studio Maison a luat fiinta din dorinta de a ii inspira pe oameni in drumul crearii unui ambient personal si familiar numit acasa. Studio Maison face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare, Constructii, Arhitectura si proiectare.

Unicitatea produselor noastre este oferita de combinatia dintre calitate si prestigiu: Emil Ceramica, Provenza, Ergon, Acif, Esedra, Fantini, Regia, Hansa. 

Gama noastra de produse pe care o punem la dispozitia clientilor este in continua schimbare. Aceasta se schimba datorita cerintelor designului de interior, dar si datorita necesitatii satisfacerii dorintelor clientilor nostri. 

Compania noastra a reusit dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, sa dezvolte o infrastructura moderna cuprinzand departamente de:

  • proiectare

  • design 

  • livrari si montaj

 Toate acestea fiind subordonate aceluiasi scop si anume sa ofere servicii profesionale, de elita clientilor. 

Compania Studio Maison a urmarit inca de la infiintare sa satisfaca cerintele pietei, in mod special al segmentului de piata care este format din clientii potentiali. Lucrul acesta facandu-se nu doar prin promovarea ultimelor produse aparute, dar si a serviciilor oferite clientilor. Oferim servicii complete clientilor precum: consiliere, proiectare, livrare, dar si montaj.

 

 

Adresa Studio Maison

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate