Studio Maison

STUDIO MAISON s-a nascut din dorinta de a va inspira in drumul spre crearea unui ambient personal si familiar numit acasa.

Stim ca fiecare casa se doreste diferita, cu propria ei personalitate, astfel misiunea noastra incepe de la primul contact cu dumneavoastra, prin consilierea atenta si propunerea adecvata a mobilierului, gresiei, faiantei, usilor, obiectelor sanitare, incercand intuirea designul potrivit fiecaruia.

Atenti la cerintele pietei am anticipat formele si culorile pretuite de clienti si le-am prezentat intr-un ambient cu stil, care cu siguranta va va inspira in amenajarea cu rafinament a casei.  STUDIO MAISON este un loc pentru cei interesati de moda, design, arta si stil.

Unicitatea produselor noastre este data de combinatia dintre calitate si prestigiu: EMIL CERAMICA, PROVENZA, ERGON, ACIF, ESEDRA, FANTINI, REGIA, HANSA . Gama de produse prezentata clientilor este in continua schimbare atat datorita cerintelor designului de interior cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor clientilor companiei. Astfel, dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a dezvoltat o infrastructura moderna cuprinzand departamente de: proiectare, DESIGN, livrari si montaj, toate subordonate aceluiasi scop - oferirea unor servicii profesionale, de elita. 

STUDIO MAISON ESTE DESCHISA LA NOI COLABORARI CU DESIGNERI INDEPENDENTI DAR SI LA IDEILE CLIENTILOR .
De la infiintare pana astazi, compania a urmarit satisfacerea cerintelor pietei, in special a segmentului de piata format din clientii potentiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse aparute cat si a serviciilor oferite clientilor, servicii complete cuprinzand: consiliere, proiectare, livrare, montaj.

Studio Maison face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare, Constructii, Arhitectura si proiectare.

Adresa Studio Maison

Discount
pana la:

20%

Reduceri Studio Maison

  • 10% discount pentru orice produs(ceramica);

  • 20% la produsele de catalog care nu fac parte din promotile din magazin;

  • *Reducerile nu se cumuleaza si se aplica doar la ceramica, in limita stocurilor disponibile.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate