Studio Dtox

    Contact Studio Dtox

  • Persoana de contact

    Muresan Flavia
  • 0762 205 921

  • studiodtox@gmail.com

Studio Dtox

3xC: Clients, Corect, Clean. Asta conteaza cel mai mult pentru noi. Educarea clientilor in ceea ce priveste un stil de viata sanatos. Asigurarea de servicii complete si complexe pentru detoxifierea organismului prin activitate fizica si alimentatie “curata”.

De ce Dtox? Pentru ca in zilele noastre, este important sa avem in vedere curatarea organismului, cu ajutorul exercitiilor si a alimentatiei sanatoase. Cum? In doua etape:

Ei bine, prima parte: HIIT, Spinning si Rowing- clasele intense la care ardem caloriile si eliminam toxinele. Si evident, ne distram cu instructorii nostri super tari si super cool (too much? Naaah! Hai sa te convingi!).

Apoi,  la Yoga si Pilates ne relaxam, ne bucuram de prezent si scapam de stres.

Parca totusi lipseste ceva…pe principiul patratelele se fac in…bucatarie, promovam un stil de viata sanatos – vrem sa va „indulcim” putin ziua cu ceaiuri de plante, ape infuzate cu plante si fructe, pentru detoxifiere si stare de bine.

Studio Dtox face parte din categoria Sali de sport.

Adresa Studio Dtox

Discount
fix:

25%

Reduceri Studio Dtox

  • 25% reducere pentru toate tipurile de abonamente.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate