Stone Partner

SERVICII COMPLETE PENTRU PIATRA NATURALA Dorim sa va oferim accesul la cunostintele noatre in domeniul rocilor ornamentale acumulate in peste 20 de ani de experienta adaptata permanent la cele mai recente standarde europene. Filozofia noastra este de a va avea langa noi ca PARTENER, inainte de a fi client si din aceasta pozitie sa beneficiati servicii complete pentru piatra naturala : - oferte pentru granit, marmura, travertin, calcar, quartzit, gneiss, ardezie, onix, direct de la cei mai reputati producatori - consultanta, proiectare si design, asistenta tehnica si urmarirea executiei - debitari si prelucrari pe utilaje de ultima generatie (CNC ,waterjet, masini de profilat), -montaj profesionist pentru toata gama de lucrari cu piatra naturala - produse pentru intretinerea, protectia si restaurarea rocilor ornamentale - adezivi, sigilanti si impermeabilizanti STONE PARTNER are scopul de a rezolva problemele tuturor partenerilor sai, fie ei arhitecti, designeri, constructori, dezvoltatori imobiliari,etc., promovand versatilitatea pietrei naturale si dand solutii adaptate la toate cerintele. Ne gasiti pe str. Paris, nr. 83.

Stone Partner face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Constructii, arhitectura si proiectare.

Adresa Stone Partner

Discount
pana la:

15%

Reduceri Stone Partner

  • 5% discount la marmura Ruschita - Romania, marmura Breccia Sarda-Italia, marmura Rosso Verona- Italia, marmura Perlino Bianco-Italia, calcar Trani-Italia; Alte tipuri de marmura, granit, onix-import

  • 10% discount la Travertin import Italia; Calcar Vratsa-Bulgaria; Andezit-Romania; Cubeti/pavele din import si din Romania; Placi pentru scari, socluri, glafuri, blaturi de bucatarie, etc din granit, marmura, calcar,onix.

  • 15% discount la Ancadramente si alte elemente de arhitectura executate din piatra naturala; Proiectare, executie si asistenta tehnica.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate