Star Auto

Discount fix: 15%

Star Auto

Reduceri Star Auto

  • Discount fix 15% la inchirierea oricarei masini din parcul Star Auto.

Mai multe detalii despre Star Auto

Star Auto, un mic bussines in domeniul rent a car din Oradea, incepand cu doar 2 masini in toamna lui 2017 si crescand in aproape 2 ani cu inca 5 masini. Star Auto are la baza MASINA PERFECTA pentru fiecare om la preturi avantajoase. Intr un an jumatate Star Auto a oferit, unui numar mare de clienti, masini ridicate la nivel de star, deci existand un numar mare de firme in acest domeniu. Star Auto inseamna viitor.

Servicii oferite:

Star Auto va ofera spre inchiriere un parc auto #starauto parking diversificat care sa raspunda pe cat posibil tuturor nevoilor dumnevoastra Masinile #star #auto vin echipate cu:

asigurare full CASCO
asigurare obligatorie RCA
rovinieta (pe teritoriul Romaniei)
asigurand dotari suplimentare pentru situatii extreme (lanturi)
autovechiculul echipat corespunzator pentru fiecare sezon de vara si iarna
 

La cerere: cerere scaun pt copil

Transfer Aeroport Oradea 
Transferul aeroport Oradea este varianta cea mai confortabila si sigura de transport cand vii sau pleci din Oradea via aeroport Oradea, eliminand timpul de asteptare sau stresul ca nu gasesti un taxi disponibil. Pret: 50lei

Ce va oferim?

CALITATE - Star Auto va pune la dispozitie servicii profesionale de calitate. Incercam sa oferim o noua perspectiva pe piata de rent a car din Romania astfel incat sa satisfacem nevoile dvs.

RAPIDITATE - Este foarte usor sa inchiriezi masini de la Star Auto. Trebuie doar sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul online de rezervare! Fara stres sau batai de cap.

SUPORT - Star Auto va ofera asistenta rutiera 24 de ore din 24. Oferta noastra acopera o gama larga de autoturisme de inchiriat, precum si servicii de inchirieri auto Oradea cu sofer la standarde inalte.

Star Auto face parte din categoria Rent a car.

Adresa Star Auto

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate