Spectrum

  Contact Spectrum

 • 0264 438 351

 • info@cluj.spectrum.ro

 • L - V:

  8:00 – 17:00

  S - D:

  Inchis

Spectrum

Scoala gimnaziala si internationala SPECTRUM face parte din categoria educatie si babysitting.

Lumina Institutii de Invatamant are 8 scoli si peste 20 ani experienta in domeniul educational din Romania, remarcandu-se prin rezultatele deosebite: peste 200 de medalii obtinute la concursurile si olimpiadele internationale si peste 300 de premii obtinute la olimpiadele nationale. In 2010, Lumina Institutii de Invatamant a deschis Scoala Gimnaziala Internationala Spectrum in Cluj-Napoca. Punem accent pe invatarea centrata pe elev si pe dezvoltarea acestuia prin activitati specifice categoriei de varsta. Urmam curriculum national, numarul maxim este de 19/20 elevi in fiecare clasa, avem cadre didactice calificate si comunicam zilnic cu parintii prin e-mail. Lansam invitatia de a ne vizita si a petrece alaturi de noi, cinci zile, gratuit, pentru a va convinge de calitatea serviciilor educationale.

Adresa Spectrum

Discount
pana la:

12%

Reduceri Spectrum

 • 10% discount la taxa de scolarizare pentru ciclul prescolar, primar si gimnazial. Reducerea se poate cumula si cu alte oferte promotionale in limita locurilor disponibile.

 • 12% discount pentru Scoala de vara

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate