Sophia Oradea

Discount pana la: 13%

Rating: 0.0

Reduceri Sophia Oradea

  • La comenziile peste 5000 Ron - discount de 10%

  • La comenziile peste 10 000 Ron - discount de 13%

Mai multe detalii despre Sophia Oradea

Povestea noastra vorbeste despre iubirea de frumos, culoare, lumina si... ferestre. Suntem aici sa te ajutam in alegerea perdelelor, draperiilor si accesoriilor potrivite pentru efectul pe care il cauti in decorarea spatiului tau, fie ca e vorba de casa ta, muzeul pe care il vizitezi, hotelul tau sau cafeneaua ta preferata. Suntem o echipa creativa, cu maini dibace si ochi de artisti. Sophia inseamna curajul de-a ne juca cu linii, forme, modele si texturi. Incaperile decorate de Sophia iti creeaza acel sentiment ca totul in jur si-a gasit armonia. Imbracam ferestrele in perdele si draperii, daruindu-le personalitate.


Ce va ofera Sophia?

- perdele si draperii gata confectionate cu dimensiuni standard, trebuie doar sa le alegi de pe site;
- perdele si draperii confectionate la comanda dupa dimensiunile tale cu ajutorul configuratorului de pe site (in functie de lungimea galeriei);
- consultanta online gratuita;
- consiliere gratuita la domiciliu cu un designer specializat in ”window treatment”.

Toate magazinele noastre te asteapta cu perdele si draperii de colectie, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care il poarta, fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat... orice visezi pentru un proiect de design.

Personalizam materialele in functie de modelul clientului, ne jucam in orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magnetii perdelelor, canaful care imbratiseaza draperiile, oferim consulanta personalizata si suntem la orice pas alaturi de clientii nostri in amenajarea spatiului pe care si-l doresc.

Sophia Oradea face parte din categoria Amenajari interioare si exterioare.

Adresa Sophia Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate