Somproduct

Discount pana la: 10%

Rating: 3.5

  Contact Somproduct

 • 0735 900 751

 • cluj@somproduct.ro

 • L - V:

  10:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 -17:00; D: Inchis - Programeaza o vizita

Reduceri Somproduct

 • 5% discount la: saltele, paturi, canapele, huse si scaune;

 • 10% discount la lenjerii de pat, huse de protectie, decoratiuni;

 • 10% discount la corpuri de iluminat;

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte promotii sau oferte.

Mai multe detalii despre Somproduct

SomProduct a fost infiintata in anul 1995 in Baia Mare. Aici s-a deschis fabrica de saltele manufacturate. Somproduct face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare, Mobilier, decoratiuni.

Divizia companiei este "SomProduct, Inspiring Comfort!". Aceasta reusind sa ne motiveze in fiecare zi. Dorinta de a crea si de a oferi produse care sa reuseasca sa imbunatateasca nivelul de confort al fiecarui cumparator. 

Deoarece stim cat este de important sa avem un somn odihnitor cu toiti, dar si sa fim inconjurati de obiecte frumoase, care sa fie de buna calitate, ne-am propus sa oferim produse de top. 

Scopul nostru a fost sa aducem pe piata din Romania, produe de top, care sa fie realizate cu o deosebita atentie la detalii. 

"Descopera povestea noastra. Esti parte din ea!"

Din dorinta cofondatorului de a imbunatati serviciile firmei, dar si de a fi mai apropiati de client, din anul 2008, am reusit sa intram in mediul online si in casele a sute de romani. 

Ne-am propus sa continuam ceea ce am inceput de mai bine de 17 ani in acest domeniu. Fiind axati pe interesul real fata de dorintele clientilor, am reusit sa aducem in Romania colaboratori din diferite colturi ale lumii. Din gama larga de produse am alea doar cele care sunt de o inalta calitate.

Prioritatile SomProduct sunt:

 • atentia la detalii 

 • dedicarea 

 • orientarea spre nevoile clientilor. 

Grija acordata clientilor, a largit portofoliul SomProduct cu articole de prestigiu Home&Deco. 

Echipa: este formata din persoane tinere si motivate. Echipa este unita de pasiunea pentru mobila si home design. Devizia echipei este aceea de a trata clientii asa cum ne-am dori cu totii sa fim tratati. 

Va invitam sa ne vizitati in showroom-urile tematice intitulate "In lumea somnului" pe care le avem deschise in Cluj-Napopca, Bucuresti, Brasov sau Ungaria.  

 

 

Adresa Somproduct

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate