Solar Chocolate Brown

Discount fix: 20%

Rating: 5.0

  Contact Solar Chocolate Brown

 • 0721 221 499

 • solar@chocolate-brown.ro

 • L - V:

  10:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 - 20:00; D: Inchis

Reduceri Solar Chocolate Brown

 • Solar abonament 20% -la toate abonamentele, exceptand abonamentul de 30 de minute.

 • Discount de 20% la flabelos si la bronzare organica.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Solar Chocolate Brown

Vrei sa ai un bronz de invidiat oricand? Atunci poti apela la noi. Ne numim Solar Chocolate Brown si suntem renumiti ca fiind cel mai elegant salon de bronzare din Cluj Napoca. Ne gasesti in zona ultra-centrala, fiind un loc usor de ajuns. Ne putem lauda ca avem cea mai dotata si perfomanta aparatura de bronzare, lucru care garanteaza un bronz perfect si cu o vizibilitate inca de la prima sedinta! 

La noi te poti bucura de urmatoarele servicii:

 • servicii profesionale de masaj si remodelare corporala: masaj de relaxare sau anticelultic, terapeutic, facial, refloxterapie, impachetari corporale cu alge marine si sauna cu infrarosu
 • servicii de manichiura adaptate ultimelor tendinte fashion: manichiura clasica, constructie cu gel, aplicare tips cu gel, aplicare gel per unghia naturala, design 3D
 • detinem una dintre cele mai bune game de produse de accelerare sau intretinere a bronzului, dar si produse de make-up
 • de un ambient incantator, elegant si femimim si de un personal profesionist care ofera o primire calduroasa si prietenoasa 

De asemenea, clientii nostri ne recomanda pentru serviciile si produsele de calitate la preturi accesibile. Suntem atenti la clientii nostri fideli, de aceea tinem sa le oferim surprize si premii. In functie de nevoi, echipa noastra este atenta si va sta intotdeauna la dispozitie cu sfaturi, consultatii si planuri de infumusetare personalizata. 

Speram ca te-ai convins de serviciile noastre si ca noi suntem cei mai buni. Te asteptam de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-20:00, iar sambata si duminica in intervalul orar 10:00-20:00.

Daca vrei sa afli mai multe despre noi intra pe site-ul nostru sau pe facebook-ul nostru si afla mai multe noutati despre activitatile noastre zilnice. 

Solar Chocolate Brown face parte din categoria Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Solar Chocolate Brown

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate