Slabire si Remodelare Corporala by Beauty Slim Salon

Discount pana la: 10%

Rating: 5.0

    Contact Slabire si Remodelare Corporala by Beauty Slim Salon

  • 0745582478

    0770107361

  • tamba_adriana@yahoo.com

Reduceri Slabire si Remodelare Corporala by Beauty Slim Salon

  • 5 % discount fix la serviciile de masaje;

  • 10 % discount fix la serviciile de gimnastica pentru intretinere corporala.

Mai multe detalii despre Slabire si Remodelare Corporala by Beauty Slim Salon

Iti doresti sa slabesti, dar fara prea mult efort.

Atunci noi avem solutia potrvita pentru tine: Beauty Slim Salon, unde poti reduce cativa centimetri prin masaj sau gimnastica pentru intretinere corporala. 

Acolo vei gasi o echipa faina cu ajutorul careia vei slabi fara probeleme, nu iti face griji chiar daca drumul este unul anevoios si plin de obstacole, cei de acolo vor fi alaturi de tine in tot procesul acesta. Ei iti vor oferi sfaturi si ghidare in transformarea ta, iar daca ai nelamuriri sau eventuale intrebari poti sa le pui. Care sunt promisiunile si serviciile pe care Beauty Slim Salon le face catre clientele sale? In primul rand se bazeaza pe faptul ca, clientele pot slabi cu minim de efort, iar intreaga musculatura se va relaxa, prin urmare vei avea parte de un mic rasfat pe langa faptul ca vei slabi. Se va realiza un masaj fizio-terapeutic si sunt oferite masaje de remodelare corporala. 

Ce mai astepti? Speram ca te-am convins si ca vei opta pentru serviciile lor pentru ca noi te asiguram ca alaturi de ei vei avea garantat rezultate remarcabile in cel mai scurt timp. Lucru care s-a intamplat cu fiecare clienta care le-a trecut pragul. Poti intra pe facebook-ul lor pentru a le urmari activitatea si pentru a vedea care sunt ultimele noutati. In cazul in care ai nelamuriri, le poti adresa o intrebare, iar in cel mai scurt timp iti vei primi raspunsul.

Echipa lor te asteapta la sediul lor de pe Bulevardul Dacia 104, cu cel mai mare drag.


Slabire si Remodelare Corporala by Beauty Slim Salon face parte din categoria: Servicii de infrumusetare, masaj si SPA
Adresa Slabire si Remodelare Corporala by Beauty Slim Salon

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate