Six for Kids

Discount fix: 10%

Reduceri Six for Kids

  • 10 % discount fix la orice comanda;

  • Pentru a beneficia de reducere, la plasarea comenzii telefonice trebuie sa specificati seria unica de pe spatele cardului.

Mai multe detalii despre Six for Kids

Cred ca ai auzit de noi, suntem celebri!

Suntem Six for Kids, o firma producatoare de confectii si tricotaje pentru copii, care va aduce in intampinare o gama vasta de articole vestimentare, avand o calitate net superioara. Produsele noastre un design modern, fiind destinat atat fetitelor cat si baietilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani. 

Produsele noastre sunt realizate special din  materiale care nu irita pielea si sunt placute la atingere, avand un design simplu, dar in acelasi timp modern.

Suntem producatori 100% romani ceea ce inseamna pentru noi valori de durata pe care ne dorim sa le transmitem din generatie in generatie, ca o mostenire. 

Ce se intampla cand achizitionati produsele Six for Kids?

Promovati astfel productia romaneasca si valorile noastre. Ceea ce oferim in plus fata de ceilalati sunt produsele de calitate superioara la un pret foarte bun, cat si conditii diferite de colaborare in functie de nevoile companiei. 

Alaturi de noi ai posibilitatea sa devii unul dintre partenerii nostri, avand astfel ocazia sa promovezi produsele noastre romanesti. Cum puteti realiza acest lucru? Puteti sa ne contactati telefonic, prin e mail sau puteti veni personal la sediul nostru. 

Echipa Six for Kids te asteapta cu nerabdare pe strada Morii, numarul 77, iar daca nu poti ajunge pe la ei, nu iti face griji! Poti oricand sa intri pe site-ul lor, unde iti este afisata intreaga colectie. De asemenea, periodic sunt introduse diverse oferte pentru copilul tau. 

Avem si o pagina de facebook, unde mai postam din cand in cand cateva din activitatile noastre, dar si promotiile noastre, deci fii atent. 


Six for Kids face parte din categoria: Magazine articole copii

Adresa Six for Kids

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate