Sergal-Nails

Discount fix: 10%

Reduceri Sergal-Nails

  • 10 % discount fix la magazinele fizice Sergal;

  • Pentru a beneficia de acest discount pe site-ul Sergal.ro, introduceti codul 0422VIP la sectiunea -aplica un cupon de discount-, inainte de finalizarea comenzii;

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Sergal-Nails

Sergal-Nails un magazin binecunoscut, ne-am infiintat in anul 2004 ca referinta in domeniul produselor profesionale pentru unghii tehnice si make-up, asiguram livrari prompte pe intreg teritoriul tarii si catre clientii din toate tarile Uniunii Europene. Experienta si seriozitatea ne-a propulsat in primele firme romanesti din domeniu, cu participari la targuri de specialitate atat in tara cat si in strainatate.

Sergal-Nails face parte dintr-un grup de societati cu experienta indelungata in domeniul comertului cu amanuntul, fiind deservita de specialisti in comert electronic si personal calificat in relatiile cu clientii. Din acest motiv veti observa ca experienta de shopping online pe Sergal-Nails.ro este nu numai placuta, dar se desfasoara in conditii de calitate si siguranta de la plasarea comenzii pana la utilizarea produselor.

O parte dintre produse sunt importate de la societatile partenere din Uniunea Europeana (Austria, Olanda,Germania, Spania, Polonia), iar altele sunt achizitionate de la furnizori locali cu certificari de calitate acreditate. Nu facem rabat la calitate si preferam sa vindem doar acele produse care indeplinesc exigentele noastre. La Sergal-Nails.ro veti beneficia de livrari de calitate, intocmai comenzii si in cel mai scurt timp posibil, si al garantiei produselor provenind dintr-o sursa de incredere, cu sediu declarat si activitati inregistrate la Registrul Comertului.
Program de functionare:
Magazin Sergal-Nails, Piata Creanga nr 1, Oradea, Telefon 0735850573 Luni-Vineri:  10:00-18:00
Magazin Sergal-Nails, strada Republicii nr 47, Oradea Telefon 0735850572 Luni-Vineri:  09:00-17:00
Depozit Central Telefon 0735850576                           
Sergal-Nails face parte din categoria: Servicii de infrumusetare, masaj si SPA si Parteneriate online

Adresa Sergal-Nails

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate