Schuller

Discount fix: 20%

Reduceri Schuller

  • - 20% discount;

Mai multe detalii despre Schuller

Schuller se afla pe piata mai bine de 35 ani si este cunoscuta ca fiind o una dintre cele mai mari companii de amenajari interioare si exterioare, constructii, arhitectura si proiectare. Aceasta detine o gama variata de produse avand o calitate superioara, lucru confirmat de clientii lor.
Schuller se caracterizeaza prin:
varietate de produse
filozofie bine fundamendata de vanzare
un plan strategic pe o perioada indelungata.
Schuller Eh'klar se diferentiaza de competitorii sai prin avantajele urmatoare:
reprezinta un brand cunoscut
ofera siguranta si fiabilitate
cresterea clientelei prin produsele calitative in raport cu pretul
diversitate crescanda
Ceea ce face Schuller Eh'klar o companie de succes este faptul ca intotdeauna cerintele clientului sunt primordiale pentru acestia si incearca sa raspunda in cel mai scurt timp posibil. Astfel incat se pune accent pe dezvoltarea continua a produselor in scopul de a indeplini caracteristicile optime a unui produs prin consultarea cu clientii si furnizorii.
Catalogul Schuller se organizeaza in functie de subiect, color, organizat metodic "WYSIWYG = ceea ce vezi este ceea ce primesti (What You See Is What You Get!).
Conceptul de perete schuller reprezinta prezentarea gamei complete de scule pentru zugravit si tapetare pe un perete de 12 metri. Astfel, se pot oferi solutii personalizate in functie de preferintele clientilor.
In ceea ce priveste ambalarea, pachetul de consum vine impreuna cu instructiuni pentru utilizarea produselor. Produsele sunt ambalate doar daca este nevoie si ajuta la conservarea durabila a naturii. Schuller se gandeste la cei mai putin norocorsi, astfel produsele sunt ambalate de persoane cu handicap care nu are aceleasi abilitati fizice ca si restul persoanelor.
Schuller Eh'klar este partenerul tau profesional pentru afacerea ta!

Adresa Schuller

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate