Sakura

Discount fix: 5%

Rating: 0.0

Reduceri Sakura

  • 5% discount la toate produsele si servicile

Mai multe detalii despre Sakura

Presupun ca ai auzit de noi si cel mai probabil ai trecut pe aici. Daca nu, timpul nu este pierdut! Noi ne numim Sakura si suntem un restaurant cu specific asian care isi doreste sa iti ofera o calatorie gastronomica pana in indepartata Asie, chiar in centrul Clujului. Cum putem noi face acest lucru realizabil? Ei bine, chef-ul nostru este aici sa va asigure ca fiecare farfurie va fi chiar usa de intrare principala spre noi tinuri de poveste. Ne putem lauda ca avem cel mai bun chef care are o vasta experienta in acest domeniu.


Putem descrie preparatele noastre ca fiind o explozie de arome asiatice fiind echilibrat de un balet al condimentelor. Vom incepe prin a va servi un aperitiv: noi vi-l recomandam pentru a va deschide apetitul indiferent daca este o gustare rapida sau un fel de mancare usoara. Ulterior vom incerca un main course, unde iti oferim mancaruri santoase si traditionale gatite special de bucatarii nostri cu ingreditente proaspete, organice si selectate cu sporita atentie. Desgiur ca trebuie sa te rasfeti si cu ceva dulce, deci neaparat trebuie sa gusti din specialitatile noastre. Nu stam rau nici la baturi, iti oferim o varietate de bauturi delicioase si atent selectate, inclusiv cocktailuri, cafele de specialitate si vinuri. 


Intra pe site-ul nostru si afla mai multe detalii delicioase despre noi. Acolo avem afisat si meniul nostru unde poti trage cate un pic cu ochiul sa vezi ce specialitati te asteapta cand treci pe la noi. De asemenea, in timp ce iti bei cafeaua te poti bucura de articolele noastre din sectiunea Blog. 


Nu mai sta pe ganduri! Noi te asteptam pe Calea Manastur, nr. 2-6, Platinia Shopping Center, de la ora 9 pana la ora 11 sa ai parte de o aventura culinara de nedescris. Pentru a face rezervare ne poti contacta telefonic sau sa online. See you soon!


Sakura face parte din categoria: Restaurante si bistrouri

 


Adresa Sakura

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate