Royal School in Transylvania

Royal School in Transylvania

Royal School in Transylvania este cea mai noua scoala internationala din Cluj-Napoca, cu predare exclusiva in limba engleza, dupa curriculum-ul national al Angliei, scoala membra COBIS (Council of British International Schools) cu drepturi depline, inregistrata din 2015 in Romania de catre ARACIP in Registrul Special al scolilor internationale si acreditata Cambridge.

Royal School in Transylvania este o scoala transparenta, cu o forma inedita de guvernare. Echipa de profesori romani si britanici, dedicati, cu experienta, asigura o educatie pentru viata, centrata pe aptitudinile si potentialul fiecarui copil. Este o scoala care nu apartine unei familii sau unei persoane, nu este o scoala de stat sau una confesionala; este organizata dupa o a “patra cale” (a Fourth Way School), o scoala din comunitate pentru comunitate, cu un mod de abordare si organizare diferit.

Aparitia Royal School in peisajul educational clujean ofera parintilor din Cluj-Napoca, dar si din regiunile invecinate, o optiune inovativa si o experienta educationala aparte.

Royal School in Transylvania promoveaza educatia centrata pe elev, educatia diferentiata si ofera cel mai bun curriculum pentru limba engleza, protejand totodata limbile materne ale copiilor.

Royal School in Transylvania face parte din Categoria Educatie si babysitting.

Adresa Royal School in Transylvania

Tarife Preferentiale

Reduceri Royal School in Transylvania

  • Discountul fix de 250 euro se acorda parintilor noilor elevi inscrisi in Royal School in Transylvania, cu conditia precizarii in scris de catre acesti parinti in Enrollment Form (Fisa-Formular de inscriere) la rubrica 'cum ati aflat de Royal School'; Precizam ca fiecare nou parinte va beneficia de toate reducerile mentionate in contractul de scolarizare 2017 - 2018. Mai exact, prezentul discount de 250 euro se cumuleaza cu restul reducerilor mentionate in contract.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate